Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Άρσεναλ, goal-goal στο Γιουβέντους - Ίντερ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Κερδίζει η Άρσεναλ, goal-goal στο Γιουβέντους-Ίντερ

Μετά από ένα ήρεμο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, επανερχόμαστε σε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, αφού ξαναρχίζουν τα πρωταθλήματα από Αυστρία, Αργεντινή και Μεξικό. Την επόμενη εβδομάδα έχει αγώνες από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ομάδες που αγωνίζονται σε αυτές. Ας δούμε τις προτάσεις μας.

Στην Αγγλία η Άρσεναλ υποδέχεται την Γούλβς. Η γηπεδούχος ομάδα κυριολεκτικά αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική αφού ισοφαρίστηκε από 0-4 σε 4-4 από την Νιούκαστλ, ενώ η φιλοξενούμενη Γούλβς κέρδισε την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουν. Η Άρσεναλ δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα και μπορεί να πάρει την νίκη απέναντι στην αδύναμη Γούλβς με ρεκόρ εκτός έδρας 1-1-10. Νίκη, λοιπόν, για την Άρσεναλ.

Στην Γερμανία στο ματς Μπάγερν-Χοφενχαϊμ αναμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες οπότε θα πάμε με το goal-goal. H Mπάγερν έχει καλή επιθετική γραμμή αλλά και κακή άμυνα, ενώ η φιλοξενούμενη Χοφενχαϊμ έχει σκοράρει στα 20 από τα 21 παιχνίδια που έχει δώσει. Προτείνουμε goal-goal.

Στην Super League, στη Θεσσαλονίκη ο Άρης υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο, αφού το παιχνίδι θα είναι κλειστό και οι άμυνες θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Under 2.5 λοιπόν.

Την Κυριακή, η Μάλαγα αντιμετωπίζει τη Χετάφε, ευρισκόμενη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Συνεπώς, δεν έχει περιθώρια για απώλειες, οπότε έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει την νίκη εκμεταλλευόμενη την έδρα και τις αδυναμίες της φιλοξενούμενης.

Στην ίδια κατηγορία, τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Εσπανιόλ, παρότι είναι πολύ καλή έδρα με 8 νίκες και 2 μόλις ήττες. Η Ρεάλ δεν θέλει να χάσει την επαφή της από την Μπαρτσελόνα και, εύκολα ή δύσκολα, θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει με τους 3 βαθμούς.

Στο ντέρμπι της Serie Α ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ, θα ακολουθήσουμε την εύκολη λύση του goal-goal, αφού οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται πολύ εύκολα τέρματα. Η Γιουβέντους εντός έδρας έχει 10 στα 11 goal-goal ενώ η Ίντερ στα τελευταία ματς αγωνίζεται ανοικτά και προέρχεται από συνεχόμενα goal-goal, με εξαίρεση το ματς με την αδύναμη Μπάρι. Goal-goal, λοιπόν, και εδώ.

Τέλος, τη Δευτέρα θα προτείνουμε το δύσκολο διπλό της Τσέλσι επί της Φούλαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου, παρά την κακή εμφάνιση και την ήττα των φιλοξενούμενων από τη Λίβερπουλ.

Καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε.

www.betcatalog.gr: Τα πάντα για το στοίχημα - Καθημερινές προτάσεις

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.