Στοιχηματίστε ΔΩΡΕΑΝ στο ΟΣΦΠ - ΠΑΟ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Στοιχηματίστε ΔΩΡΕΑΝ στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟΛίγες ώρες απομένουν για να ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση «τίτλος». Σε περίπτωση νίκης ο Ολυμπιακός γίνεται αυτόματα το απόλυτο φαβορί για τη στέψη ακόμα και αν απέχουμε ακόμα 8 αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος. Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός και ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη θα τον κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Η William Hill σας βάζει μέσα στο παιχνίδι προσφέροντας σας μια εκπληκτική προσφορά που θα κόψει την ανάσα κάθε φίλου του Στοιχήματος. Αν στοιχηματίσετε 20 ευρώ στην επιλογή «Δίχως Ισοπαλία» του αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟ, λαμβάνετε 10 ευρώ τα οποία θα μπορείτε να στοιχηματίσετε στο ακριβές σκορ του ίδιου αγώνα και να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας. Με την προσφορά της William Hill το παιχνίδι των δύο αιωνίων αντιπάλων αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πώς να πάρετε το δωρεάν στοίχημα

Αφού βάλετε το πρώτο στοίχημα αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ στην επιλογή «Δίχως Ισοπαλία» του αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟ, πηγαίνετε στην αγορά του δωρεάν στοιχήματος (σε αυτή την περίπτωση: Ακριβές Σκορ του ίδιου αγώνα) πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κάντε την επιλογή σας και προσθέστε την στο δελτίο στοιχήματος. Στο κάτω μέρος του δελτίου, θα δείτε την επιλογή του δωρεάν στοιχήματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε την αντίστοιχη προσφορά. Δώστε το συνολικό ποντάρισμα στο αντίστοιχο κουτί όπως για όλα τα στοιχήματα και βάλτε το στοίχημά σας κανονικά. Το δωρεάν στοίχημα πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού (Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, 19:30 Ελλάδας).

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.