William Hill: Νέα Android εφαρμογή

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

William Hill: Νέα Android εφαρμογή

O William Hill, η κορυφαία εταιρεία στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, δημιούργησε τη νέα Android εφαρμογή για τους πελάτες της!

Η νέα αυτή εφαρμογή περιέχει νέες δυνατότητες στοιχηματισμού και εξελιγμένα γραφικά, που επιτρέπουν στους χρήστες Android εφαρμογών να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 40.000 στοιχηματικές αγορές και ειδικά στοιχήματα του William Hill Online σε καθημερινή βάση!

Έτσι λοιπόν, οι χρήστες της εφαρμογής του William Hill θα μπορούν να στοιχηματίσουν, αλλά και να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου με τον πιο απλό τρόπο πλοήγησης.

Ήδη, περισσότεροι από 200.000 παίκτες έχουν κατεβάσει την από κοινού εφαρμογή του William Hill με τη βρετανική εφημερίδα Racing Post για το iPhone, ενώ εφάμιλλος αναμένεται και ο αριθμός downloads για την Android εφαρμογή της κορυφαίας βρετανικής στοιχηματικής εταιρίας!

Αν η συσκευή σας τρέχει με Android 2.2 λογισμικό, μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα αυτή εφαρμογή από το mobile.williamhill.com ή από γνωστές app πλατφόρμες όπως το getjar.com. Η επιτυχία των Mobile εφαρμογών του William Hill ήταν τέτοια, που  το 2010 η θρυλική βρετανική εταιρία στοιχημάτων είχε 800% αύξηση στα στοιχήματα μέσω κινητού τηλεφώνου, 828% αύξηση στον τζίρο και 900% αύξηση στους μοναδικούς χρήστες!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.