Συναρπαστικά τουρνουά πόκερ στην Betoto

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Συναρπαστικά τουρνουά πόκερ στην Betoto

Rookie Challenge
Ευκαιρία για εγγραφές με εισιτήρια πραγματικών χρημάτων!

Από αρχάριος, νικητής

Οι αρχάριοι παίκτες μπορούν τώρα να ζήσουν την εμπειρία του online πόκερ και όλες τις διακυμάνσεις του χωρίς κανένα ρίσκο. Και μόνο με την εγγραφή, οι νέοι παίχτες θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να διεκδικήσουν εισιτήρια πραγματικών χρημάτων δωρεάν.

Rookie Challenge

Ο δρόμος για την επιτυχία κάθε νέας εγγραφής ξεκινά από το 1ο στάδιο. Σε μια σειρά τουρνουά Sit&Go οι παίχτες μπορούν να εξασκήσουν τις ικανότητές τους και να επιβραβευτούν για την πρόοδό κερδίζοντας εισιτήρια πραγματικών χρημάτων. Η συμμετοχή είναι τελείως δωρεάν, κάθε νέος συμμετέχων λαμβάνει 10 εισιτήρια για το πρώτο στάδιο όπου θα πρέπει να παλέψει για μια θέση έως και τον τελικό.

Παίκτες 1ος 2ος 3ος 4ος 5ος
Rookie Challenge - 1ο στάδιο 5 2xστάδιο 2 εισιτήρια 1xστάδιο 2 εισιτήρια 1xστάδιο 1 εισιτήρια Τέλος παιχνιδιού Τέλος παιχνιδιού
Rookie Challenge - 2ο στάδιο 5 2xστάδιο 3 εισιτήρια 1xστάδιο 3 εισιτήρια 1xστάδιο 2 εισιτήρια 1xστάδιο 1 εισιτήρια 1x εισιτήριο Freeroll
Rookie Challenge - 3ο στάδιο 5 1xστάδιο 4 εισιτήρια 1xστάδιο 3 εισιτήρια 1xστάδιο 2 εισιτήρια 1xστάδιο 1 εισιτήρια 1x εισιτήριο Freeroll
Rookie Challenge - 4ο στάδιο 2 3x $1,20 εισιτήρια 3x εισιτήρια Freeroll

Rookie Challenge Freerolls

Καθημερινά στις 20:00 GMT+2, νέες εγγραφές μπορούν να λάβουν μ σε Freeroll που φιλοξενεί χρηματικό έπαθλο $300 σε εισιτήρια τουρνουά πραγματικών χρημάτων. Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να εισπράξουν 1 πόντο πόκερ και είναι έτοιμοι. Θα λάβουν 14 εισιτήρια για τα Rookie Challenge Freerolls.

Highrider
10.000$ προστίθενται στο χρηματικό έπαθλο

Ένα συναρπαστικό νέο τουρνουά

Οι παίκτες της betoto θα πρέπει να κάνουν δύο πράγματα στο νέο τουρνουά Highrider: να πατάνε γκάζι και το πλήκτρο πονταρίσματος μαζί! Το Highrider υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία πόκερ για όλους όσους αναζητούν μια δόση αδρεναλίνης και μεγάλα εγγυημένα χρηματικά έπαθλα.

$10.000 πρόσθετα μετρητά

Στο διάστημα 14.03. - 20.3., η betoto θα φιλοξενεί καθημερινά το νέο τουρνουά Highrider με buy-in αξίας $100 +8. Το μεγάλο ποσό των $10.000 θα προστίθεται στο χρηματικό έπαθλο, γεγονός που καθιστά αυτό το τουρνουά πολύ ελκυστικό για παίκτες μεσαίων και υψηλών buy-in.

Στοιχεία

• Παιχνίδι: No Limit Texas Hold’em

• Ημερομηνία: 14.03. – 20.03.2011

• Ώρα: 21:00 (GMT+2)

• Buy-in: $100 +8

• Επιπρόσθετο έπαθλο: $10.000 προστίθενται στο χρηματικό έπαθλο

• Στόχος: παίκτες τουρνουά μεσαίων και υψηλών buy-in & παίκτες μετρητών

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

το betoto κάνει απο τα πιο καλά τουρνουά, έχω συμμετάσχει κάποιες φορές

sofia tsiamou
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.