Προτάσεις στοιχήματος: Παίρνει το ντέρμπι της Μαδρίτης η Ρεάλ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Παίρνει το ντέρμπι της Μαδρίτης η Ρεάλ

Άλλο ένα δύσκολο και γεμάτο Σαββατοκύριακο έχουμε μπροστά μας, το οποίο ελπίζουμε να μας αφήσει κέρδη. Ας δούμε κατευθείαν τις προτάσεις μας.

Το Σάββατο στην Μαδρίτη διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ. Οι «μερένχες» προέρχονται από την πρόκριση επί της Λυών και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ απ' την άλλη πλευρά η Ατλέτικο δείχνει βελτιωμένη στα τελευταία ματς αλλά η άμυνα της την προδίδει και δεν μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα. Η Ρεάλ έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει την νίκη.

Στην Premier League η Μπλάκμπερν υποδέχεται την Μπλάκπουλ. Σε αυτό το ματς θα ακολουθήσουμε, όπως συνήθως, το ανοικτό παιχνίδι της φιλοξενούμενης Μπλάκπουλ και θα πάμε με τα πολλά γκολ. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η Μπλακμπερν, οπότε θα πάμε με το goal-goal.

Επιστρέφουμε στο Ισπανικό Πρωτάθλημα και στο ματς Μπαρτσελόνα-Χετάφε, όπου οι «μπλαουγκράνα» χρωστούν ένα ματς με πολλά γκολ αφού στα τελευταία κερδίζουν οριακά. Το θέλουν άλλωστε ώστε να το αφιερώσουν στον Αμπιντάλ που ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας. Over 2.5 στο Μπαρτσελόνα-Χετάφε.

Την Κυριακή θα ρισκάρουμε με τη νίκη της Μάλαγα επί της Εσπανιόλ. Οι αγώνες της Μάλαγα από εδώ και πέρα είναι όλοι τελικοί και πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Άσσος, λοιπόν, για τη Μάλαγα.

Στην Super League η Ξάνθη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να έχουν 32 βαθμούς και 28 οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Αναμένουμε πολύ κλειστό παιχνίδι αφού καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει, άρα τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη και θα τα προτείνουμε. Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης under 2.5.

Στη Γαλλία διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι Μαρσέϊγ-Παρί Σεν Ζερμέν, στο οποίο υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Οι δύο ομάδες διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν αμφότερες και να επιβεβαιωθεί το goal-goal.

Τέλος, τη Δευτέρα, όπως και με την Μπλακπούλ, θα ακολουθήσουμε το επιθετικό παιχνίδι της Πιτέρμπορο κόντρα στη Μίλτον Κέινς Ντονς και θα προτείνουμε το over 2.5.

Καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε.

www.betcatalog.gr: Τα πάντα για το στοίχημα - Καθημερινές προτάσεις

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.