Προτάσεις στοιχήματος: Πάει φουλ για τη νίκη η Βέρντερ στο ματς με τη Σάλκε

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (4 Ψήφοι)

Μπορεί τη νίκη η Βέρντερ  κόντρα στη Σάλκε

Ολοκληρώθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε οι προημιτελικοί των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τη Σάλκε να κάνει την έκπληξη στο Champions League, ενώ παράλληλα στο Europa League προκρίθηκαν στα ημιτελικά 3 ομάδες από την Πορτογαλία. Το Σαββατοκύριακο, όπως συνήθως, το πρόγραμμα είναι γεμάτο, με το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα να ξεχωρίζει. Ας δούμε τις προτάσεις μας.

Για την Serie A η Ρόμα αντιμετωπίζει την Παλέρμο, που βρίσκεται στην 8η θέση και είναι αδιάφορη. Η Ρόμα «καίγεται» για τους βαθμούς ώστε να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν σε Ευρωπαϊκή έξοδο, ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή της τους βασικούς αμυντικούς της Μεξές και Ζουάν. Οι δύο ομάδες διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν σήμερα να σκοράρουν και να επιβεβαιωθεί το goal-goal.

Στη Γερμανία, η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται τη Σάλκε, που είναι «μεθυσμένη» από την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Η Βέρντερ βρίσκεται στο +6 από την θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ παραμονής και δεν έχει περιθώρια εφησυχασμού. Σήμερα μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατεί στη Σάλκε και να πάρει την νίκη. «Άσσος» για τη Βέρντερ Βρέμης.

Στην Ολλανδία, η Άλκμααρ υποδέχεται την ΝτεΧαάγκ, με την γηπεδούχο να βρίσκεται στην 5η θέση και τη φιλοξενούμενη στην 4η θέση. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Η Άλκμααρ εντός έδρας έχει 11 στα 15 goal-goal, ενώ αντίστοιχα η Ντε Χαάγκ εκτός έδρας έχει 11 στα 15 goal-goal και 21 στα 30 goal-goal συνολικά. Έτσι, λοιπόν, το goal-goal είναι αρκετά πιθανό και θα το προτείνουμε.

Την Κυριακή ο Άγιαξ δοκιμάζεται στην έδρα της Ναϊμέγκεν θέλοντας να συνεχίσει με νίκη. Ο Αγιαξ εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες της Τβέντε και της Αίντχόφεν και έχει φτάσει στο -3 από την κορυφή, ενώ έχει τη φανέλα και την ομάδα να πάρει το τρίποντο σε αυτό το ματς, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Προτείνουμε το «διπλό» για τον Άγιαξ.

Στη Γαλλία διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λυών. Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ. Η Παρί εντός έδρας έχει 10 στα 15 goal-goal, ενώ η Λυών εκτός έδρας 11 στα 14 goal-goal. Οι καλές επιθετικές γραμμές και οι αμυντικές αδυναμίες μας οδηγούν στο goal-goal στην εν λόγω αναμέτρηση.

Για την δική μας Super League, η Ξάνθη υποδέχεται τον Άρη που θέλει μόνο νίκη και μη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν έχουμε να πούμε πολλά, καθώς οι «κίτρινοι» μπορούν να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία της Ξάνθης. «Διπλό», λοιπόν, για τον Άρη.

Τέλος, την Δευτέρα θα πάμε με τα πολλά γκολ στο ματς Φρέντρικσταντ-Ρόζενμποργκ, αφού αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι με μεγάλο σκορ. Over 2.5 σε αυτό το παιχνίδι.

Καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε.

www.betcatalog.gr: Τα πάντα για το στοίχημα - Καθημερινές προτάσεις

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.