BetBeast: Ρονάλντο ή Μέσι

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (1 Ψήφος)

Ρονάλντο ή Μέσι

Εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Λιονέλ Μέσι σκοράρουν το τελευταίο γκολ του σημερινού αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (23:00), η BetBeast θα σας επιστρέψει όλα τα χαμένα στοιχήματα που παίξατε στο Ακριβές Σκορ και Πρώτος Γκολσκόρερ ως Δωρεάν Στοίχημα!

Όροι: Μέγιστο ποσό επιστροφής είναι 50 ευρώ ανά άτομο. Ισχύει μόνο για μονά στοιχήματα τα οποία τοποθετήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα και όχι στο LIVE. Ισχύει για τα 90' μόνο. Ισχύει μόνο για στοιχήματα τα οποία παίχτηκαν με πραγματικά χρήματα και όχι χρήματα μπόνους. Το Δωρεάν στοίχημα (freebet) θα πιστωθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου και πρέπει να παιχτεί μέσα σε 30 μέρες.

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόλτον - Στόουκ

Εάν ο αγώνας πάει στα Πέναλτυ, η BetBeast θα σας επιστρέψει όλα τα χαμένα στοιχήματα στο Ακριβές Σκορ, Πρώτος γκολσκόρερ και Διπλό αποτέλεσμα (Ημίχρονο/ Τελικό) σαν ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα.

Όροι: Μέγιστο ποσό επιστροφής είναι 50 ευρώ ανά άτομο. Ισχύει μόνο για μονά στοιχήματα τα οποία τοποθετήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα και όχι στο LIVE. Ισχύει για τα 90' μόνο. Ισχύει μόνο για στοιχήματα τα οποία παίχτηκαν με πραγματικά χρήματα και όχι χρήματα μπόνους. Το Δωρεάν στοίχημα (freebet) θα πιστωθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου και πρέπει να παιχτεί μέσα σε 30 μέρες.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.