Προτάσεις στοιχήματος: Συνεχίζει την ανοδική πορεία της η Λίβερπουλ

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (4 Ψήφοι)

Συνεχίζει την ανοδική πορεία της η Λίβερπουλ

Γεια σας! Ολοκληρώθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε οι πρώτοι αγώνες για τα ημιτελικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων με την Μπαρτσελόνα και την Πόρτο να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους. Όπως συνήθως, το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο με αρκετές ευκαιρίες και το τρέχον τριήμερο, οπότε πάμε κατευθείαν στις προτάσεις μας.

Στη Γερμανία η Χοφενχαϊμ υποδέχεται την Στουτγάρδη, που με την αγωνιστική άνοδό της στα πρόσφατα ματς έχει ανέβει βαθμολογικά και δύσκολα θα κινδυνεύσει. Άνετη βαθμολογικά και η γηπεδούχος Χοφενχαϊμ, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ανοικτό παιχνίδι, όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Έτσι, το goal-goal μοιάζει πολύ πιθανό.

Στην Ισπανία η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Η γηπεδούχος ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς έχει μία νίκη στα 6 πρόσφατα παιχνίδια, και αν συνεχίσει έτσι θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Η Μπαρτσελόνα ενδέχεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές λόγω της αδιαφορίας της στο πρωτάθλημα και ενόψει του επαναληπτικού με την Ρεάλ. Χαρακτηριστικό της Σοσιεδάδ αποτελεί το γεγονός ότι δεν κλείνεται στην άμυνα, πράγμα που σημαίνει ότι τα πολλά γκολ έχουν σημαντική τύχη. Over 2.5 στο Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα.

Στην Ιταλία η Νάπολι υποδέχεται την αδιάφορη Τζένοα, που δεν έχει πλέον στόχους. Η γηπεδούχοι μετά τις 2 ήττες τους έπεσαν στην 3η θέση και έχασαν τις ελπίδες τους για τον τίτλο, ωστόσο σήμερα, με τη βοήθεια της έδρας τους αλλά και λόγω αδιαφορίας της φιλοξενούμενης Τζένοα, μπορούν να πάρουν τη νίκη και να επανέλθουν στις επιτυχίες. Άσσος, λοιπόν, για τη Νάπολι.

Την Κυριακή, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νιούκαστλ θέλοντας τους 3 βαθμούς της νίκης, ώστε να διεκδικήσει την Ευρωπαϊκή έξοδο. Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ανεβασμένοι στα τελευταία ματς, ενώ η Νιούκαστλ δεν φαίνεται να πατάει καλά και δύσκολα θα  μπορέσει να πάρει κάτι θετικό από αυτή την αναμέτρηση. Ο άσσος της Λίβερπουλ εκτιμούμε πως είναι το επικρατέστερο σημείο.

Στην Ολλανδία ο Άγιαξ φιλοξενείται από τη Χερενφέιν και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να παίξει τον τίτλο στην επόμενη τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Τβέντε. Η ομάδα του Φράνκ ντε Μπούρ τα κατάφερε πολύ καλά, αφού εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις απώλειες των αντιπάλων της κι έτσι έφτασε στη 2η θέση, μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή. Λογικά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός του διπλού, αφού και μόνο με τη βαριά φανέλα του ο Άγιαξ πρέπει να τα παίρνει αυτά τα παιχνίδια.

Επιστρέφουμε στην Ισπανία και στο παιχνίδι Μάλαγα-Χέρκουλες, το οποίο είναι ντέρμπι ουραγών. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν 3 βαθμοί, με τη φιλοξενούμενη να θέλει μόνο νίκη, αλλά να είναι πολύ αδύναμη εκτός έδρας, έχοντας ρεκόρ 2-3-12! Προφανώς, έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στην Μάλαγα, η οποία με τη βοήθεια του κόσμου της μπορεί να πάρει το τρίποντο, που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Άσσος, λοιπόν, για τη Μάλαγα.

Τέλος, τη Δευτέρα θα προτείνουμε τη νίκη της Κάρντιφ κόντρα στη Μίντλεσμπρο, με τη γηπεδούχο να κυνηγά την απευθείας άνοδο, αλλά και τα πολλά γκολ στο Ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Γιουβέντους.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε.

www.betcatalog.gr: Τα πάντα για το στοίχημα - Καθημερινές προτάσεις

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.