Στοίχημα: Πολλά γκολ στο Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζει και πάλι η Λίβερπουλ

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.33 (6 Ψήφοι)

Πολλά γκολ στο Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης

Ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και στον τελικό του Champions League θα αναμετρηθούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπαρτσελόνα, ενώ θα τεθούν αντιμέτωπες επίσης και η Πόρτο με τη Μπράγκα για το Europa League. Κατά τα άλλα, στα περισσότερα πρωταθλήματα διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές με το κίνητρο να παίζει σημαντικό ρόλο που μπορεί να μας δώσει αρκετά σημεία. Ας δούμε τις προτάσεις μας.

Στη Γερμανία, για την προτελευταία αγωνιστική, η Σαν Πάουλι υποδέχεται τη Μπάγερν σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού η γηπεδούχος ομάδα κυνηγάει το θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία. Απ' την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν για τη νίκη ώστε να παραμείνουν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Εκτιμούμε ότι σε αυτή την αναμέτρηση θα έχουμε πολλά γκολ, καθώς η μεν γηπεδούχος δέχεται εύκολα τέρματα και η δε Μπάγερν σκοράρει με σχετική άνεση. Over 2, λοιπόν, σε αυτό το παιχνίδι.

Στην Ισπανία, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάλαγα, σε ένα ματς που καμία ομάδα δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Η Ατλέτικο θέλει να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Europa League, ενώ η Μάλαγα να παραμείνει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε φουλ φόρμα προερχόμενοι από σερί θετικών αποτελεσμάτων και με την βοήθεια της έδρας μπορούν να πάρουν τη νίκη. Άσσος για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μένουμε στην Ισπανία και στο παιχνίδι Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης, όπου το κίνητρο είναι μονόπλευρο, με την Σεβίλλη να θέλει τους βαθμούς για να παραμείνει στην πρώτη επτάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει για το γόητρο και αναμφίβολα δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Και σε αυτή την περίπτωση αναμένουμε ανοικτό ματς όπου οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν και να επιβεβαιωθούν τα πολλά γκολ. Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης over 2.5.

Την Κυριακή για την Premier League η Στόουκ υποδέχεται την Άρσεναλ, με τη γηπεδούχο ομάδα να είναι βαθμολογικά αδιάφορη και να έχει το μυαλό της στον τελικό κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, η Άρσεναλ μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη. Προτείνουμε διπλό.

Στη Νορβηγία, η Μόλντε υποδέχεται τη Ρόζενμποργκ, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάνει καλό ξεκίνημα. Η άμυνα της Μόλντε μπάζει από παντού (στα 5 πρώτα ματς έχει 2 γκολ παθητικό κατά μέσο όρο), ενώ η Ρόζενμποργκ σκοράρει με άνεση. Αναμένουμε ματς με πολλά γκολ όπου μπορεί να επιβεβαιωθεί το over 2.5.

Στη Γαλλία διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στην Λυών και στη Μαρσεϊγ χωρίς περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες για καμία από τις δύο ομάδες. Με δεδομένο ότι αμφότερες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, προτείνουμε το goal-goal.

Τέλος, τη Δευτέρα θα ακολουθήσουμε για άλλη μία φορά τη Λίβερπουλ που είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει το διπλό κόντρα στη Φούλαμ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε.

www.betcatalog.gr: Τα πάντα για το στοίχημα - Καθημερινές προτάσεις

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.