Απολαύστε ζωντανά και δωρεάν τα μεγαλύτερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου μόνο στη UnibetTV!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

valencia_real_84455Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείς να δεις ζωντανά και δωρεάν μόνο στη UnibetTV το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της βασίλισσας Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαλένθια. Οι Μαδριλένοι μετά τη νίκη τους επί της Αλμέρια παραμένουν σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι την Εσπανιόλ, σε ακόμη έναν αγώνα που μεταδίδεται ζωντανά από τη UnibetTV, όπως και όλοι οι αγώνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν άλλωστε. Μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο, η UnibetTV είναι το μοναδικό κανάλι στο οποίο μπορείς να απολαύσεις ζωντανά και εντελώς δωρεάν το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Επίσης, η UnibetTV συνεχίζει να προβάλει ζωντανά όλους τους αγώνες του Ιταλικού Πρωταθλήματος, όπου 3 ομάδες βρίσκονται σε απόσταση 3 πόντων από την κορυφή και άλλες 3 από την χρυσοφόρα 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ! Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλιστα, αναμετρώνται ομάδες από τα δύο αυτά γκρουπ, αφού η Ιντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους και η Μίλαν ταξιδεύει μέχρι τη Γένοβα για να αντιμετωπίσει την Σαμπντόρια, με όλες τις ομάδες να τα δίνουν όλα για να πετύχουν τους στόχους τους! Παράλληλα η πρωτοπόρος Ρόμα φιλοξενείται από τη συμπολίτισσα της Λάτσιο, στο ντέρμπι του μίσους της αιώνιας πόλης! Το Καμπιονάτο έχει πάρει φωτιά και η UnibetTV σας προσφέρει δωρεάν όλους τους αγώνες σε πρώτο πιάτο!

Και αν ψάχνεις  επιπλέον λόγους για να ξεκινήσεις να παίζεις στη Unibet, δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης που προσφέρει για όλους τους νέους παίκτες της. Το μοναδικό Live Betting, η δωρεάν ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων της Πριμέρα Ντιβιζιόν και του Καμπιονάτο στη UnibetTV και το ca$h-in που σου επιτρέπει την εξαργύρωση των στοιχημάτων σου πριν καν λήξει ένας αγώνας, δημιουργούν το απόλυτο εργαλείο διασκέδασης που απλά θα λατρέψεις!

Και μην ξεχνάς Unibet, η εταιρία που κέρδισε για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια το βραβείο της «Καλύτερης Εταιρίας Στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming Review, συνεχίζει να προβάλει ζωντανά και εντελώς δωρεάν όλους τους αγώνες του συναρπαστικότερου πρωταθλήματος του κόσμου, της Πριμέρα Ντιβιζιόν, του Καμπιονάτο, του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, του Κόπα Λιμπερταδόρες και πολλών άλλων κορυφαίων διοργανώσεων.

Παίξε στο ντέρμπι του  Μάντσεστερ με Μπόνους ασφαλείας στη Unibet!

Το Μάντσεστερ φλέγεται! Το υπέρτατο ντέρμπι της πόλης ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ λαμβάνει χώρα αυτό το Σάββατο με τους «πολίτες» να θέλουν την νίκη για να κλειδώσουν την τέταρτη θέση και τους «κόκκινους διάβολους» να είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα απομακρυνθούν κι άλλο από την Τσέλσι.

H Unibet έχει ετοιμάσει μια μοναδική προσφορά για το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ! Παίξε στο Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γ. μέχρι και την έναρξη του αγώνα τουλάχιστον 10 Ευρώ και αν το στοίχημα σου χάσει εμείς θα πιστώσουμε τον λογαριασμό σου με 3 Ευρώ Βonus!

Πως λειτουργεί:
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα στοίχημα στη Unibet αξίας τουλάχιστον 10 Ευρώ στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γ. και αν το στοίχημα σου χάσει τότε θα λάβεις 3 Ευρώ εντελώς δωρεάν. Τόσο απλό!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.