H Eurovision και οι φιλότιμες προσπάθειες του Σάκη...

4.5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (4 Ψήφοι)

sakis_euro_549293956b.jpgΕίδα λίγο και άκουσα διάφορα για το σούπερ σόου της Eurovision. Δεν χάνεις και τίποτα αν δεν το δεις, μάλλον την ώρα σου μόνο που μπορεί να τη διέθετες πιο εποικοδομητικά.

Και εξηγούμαι: Ο Σάκης δεν φταίει σε τίποτα. Έκανε φιλότιμες προσπάθειες να παρουσιάσει ένα όμορφο θέαμα και θα ‘λεγα πως έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Αυτοί όμως που διευθύνουν και διαχειρίζονται αυτές τις ιστορίες και κατασπαταλούν τα δικά μας χρήματα, δεν μπορούν να δώσουν κάτι διαφορετικό, περισσότερο φυσικό και ανθρώπινο;

Ο καλλιτέχνης πρέπει να γίνεται κλόουν τσίρκου; Νομίζω πως εμείς εδώ έχουμε ξεπεράσει όλα τα όρια του μιμητισμού και της βλακείας.

Αν σε κάτι θα επικρίνω το Σάκη, είναι που συμμετέχει σε αιματικές αηδίες, που αν μη τι άλλο του κάνουν κακό στην καριέρα του. Είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης -πολύ καλός θα ‘λεγα- και τίποτα δεν του προσφέρουν τέτοιες διοργανώσεις.

Όσον αφορά τη γλώσσα, τι χάλια είναι αυτά; Σε έναν διαγωνισμό ευρωπαϊκών κρατών, εμείς γιατί πρέπει να τραγουδάμε στα Αγγλικά; Γιατί τόση μεγάλη απαξίωση στη γλώσσα μας; Εμείς που έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στα σημερινά χρόνια και που όλες οι γλώσσες έχουν πάρει και κάτι απ’ τη δική μας, χρειάζεται να είμαστε τόσο ξενομανείς;

Γνώμη μου είναι, πως το καλό ελληνικό τραγούδι με καλή μουσική, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αλλά αντιθέτως μπορεί να είναι διαφήμιση για την πατρίδα μας!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.