Τηλεοπτική παρακμή…

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Τηλεοπτική παρακμή…Μόνο ως κατάντια μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την πολιτική των καναλιών που στρέφονται ολοένα και περισσότερο στις ξενόφερτες σειρές και αφήνουν στην άκρη τις εγχώριες. Το γεγονός ότι η… κάνουλα έχει κλείσει και ότι οι καιροί όσον αφορά τα οικονομικά είναι δύσκολοι, το έχουμε εμπεδώσει, αλλά, ρε παιδιά, στέρεψαν τελικά και οι ιδέες; Μάλλον όχι. Όπως φαίνεται όμως, αυτό που νοιάζει τους ιθύνοντες στα κανάλια είναι απλά και μόνο η τηλεθέαση και αφού με μια απλή αντιγραφή η δουλίτσα γίνεται, τότε γιατί, σου λέει, να μην εκμεταλλευτούμε τις επιτυχημένες ιδέες των ξένων;

Στον ΑΝΤ1 παράδειγμα θα δούμε τέσσερα νέα σίριαλ του χρόνου εκ των οποίων μονάχα το ένα θα είναι εγχώριο. Στο Μαρούσι θα ρίξουν στο χορό τα ξενόφερτα «Τρελοί για αγάπη», «Μίστερ εντ Μις Πιλς» και «Βεσίνος», ενώ η μόνη ελληνική θα είναι η «Ονειροπαγίδα», που γράφει η Τίνα Καμπίτση.

Τα ίδια και στο Mega, που ακολουθώντας και πάλι την πετυχημένη συνταγή της «Μαρίας της άσχημης», θα στηριχτεί σε ξενόφερτες σειρές, με μοναδικές εξαιρέσεις το «4» του Παπακαλιάτη και το αστυνομικού περιεχομένου σίριαλ που θα γράφουν οι Ρίσβας-Σακαλή.

Η τηλεοπτική παρακμή σε όλο της το μεγαλείο…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.