Το χάρισμα μιας αγκαλιάς

4.2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.20 (5 Ψήφοι)

Το χάρισμα μιας αγκαλιάς

Το φαινόμενο της αγκαλιάς υπήρξε πάντα ένα όμορφο συναίσθημα. Ένα συναίσθημα που δεν αλλάζει ποτέ, με καμία εκδοχή των πραγμάτων. Κάτι που φανερώνει πάθος, αγάπη, έρωτα ή συμπαράσταση σε μια δύσκολη στιγμή.

Φαινόμενα αλλά και έρευνες έχουν αποδείξει ότι μια αγκαλιά είναι δυνατόν να αλλάξει πολλές καταστάσεις της ζωής. Σχέσεις έχουν δημιουργηθεί, προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και φίλοι έχουν ξανασμίξει. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι μια αγκαλιά ενώνει δύο ανθρώπους σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Είναι ένα απίστευτο πράγμα που φτιάχνει η ζωή για τους δύο αυτούς ανθρώπους. Να ενώνονται μεταξύ τους, αγγίζοντας ο ένας τον άλλον για κάτι κοινό που αμφότεροι έχουν νιώσει. Το γεγονός ότι μεταφέρει μια θετική ενέργεια, διώχνοντας κάθε λογής αρνητική ενέργεια, την κάνει εξίσου αποτελεσματική. Η εσωτερική δύναμη της αγκαλιάς περιλαμβάνει τον εσωτερικό της κόσμο, που αποδεικνύεται από τα προαναφερόμενα, ένα ταξίδι, καθώς ενώνονται δύο σώματα με διαφορετικό κόσμο ο ένας από τον άλλον και μια ζωντάνια, αποφεύγοντας κάποια αρνητικά φαινόμενα που μπορεί να προβληματίζουν κάποιον.

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι αγκαλιές μας κάνουν τόσο ξεχωριστούς; Γιατί μια μαγική λέξη στο λεξιλόγιο είναι από τις λίγες που μας φέρνουν μια θετική επίδραση μέσα μας, στέλνοντας μήνυμα στο μυαλό μας να ανταποκριθεί θετικά προς τα έξω;

Η απάντηση είναι σαφής. Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν ερχόμαστε στον κόσμο είναι ένα και μοναδικό. Ο γιατρός δίνει το νεογέννητο στην αγκαλιά της μητέρας. Είναι η πρώτη αγκαλιά και η πιο ξεχωριστή που θα λάβουμε στη ζωή μας. Από εκεί ξεκινάει το ταξίδι που δεν έχει τελειωμό, ούτε προορισμό.

Κάποιοι θεωρούν ότι η ίδια η ζωή είναι μια αγκαλιά με εμάς. Άλλοτε μας αγκαλιάζει με τα προβλήματά μας και ορισμένες φορές μας τυραννάει. Κάπου εκεί είναι όμως για να μας αγκαλιάσει ξανά.

Γιατί ο άνθρωπος και η αγκαλιά είναι ταυτόσημες έννοιες.

Σημείωση: Το tempo.gr δημοσιεύει όλα τα κείμενα των αναγνωστών που βρίσκονται στο πνεύμα της ιστοσελίδας, χωρίς καμιά λογοκρισία. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κι εσείς να δημοσιευθεί κάποιο άρθρο σας, μπορείτε το αποστείλετε, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.