Σε ευχαριστώ Bruce Lee!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

Σε ευχαριστώ Bruce Lee!

Σε ευχαριστώ Bruce Lee. Μου έδειξες πως το μεγαλείο μπορεί να κρύβεται και στα μικρά μεγέθη, πως μπορείς να έχεις μία τεράστια προσωπικότητα και αυτό να σε υψώνει περισσότερο και να σε κάνει να φαίνεσαι γίγαντας.

Δεν ήσουν ένας μαχητής που κατατρόπωνε τους εχθρούς σε ταινίες με άφθονο ξύλο, αλλά ένα ζωντανό παράδειγμα του να μη σταματάς ποτέ να μάχεσαι για τις απόψεις και τις ιδέες σου.

Σε ευχαριστώ για το θάρρος με το οποίο με έμαθες να αντιμετωπίζω τη ζωή. Μου έδειξες να βλέπω την ψυχή των ανθρώπων, ούτε το χρώμα αλλά ούτε και τη φυλή τους. 

Μου έδειξες πως το νόημα δεν είναι να γίνεις αθάνατος, αλλά να δημιουργήσεις κάτι το οποίο αξίζει να ζει για πάντα. Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια θα ζήσεις, αλλά πώς θα τα ζήσεις.

Το σύντομο πέρασμά σου από τον κόσμο αυτό δίδαξε και ενέπνευσε τόσους ανθρώπους σε τόσα πολλά -και αυτό είναι η μεγαλύτερη μορφή αθανασίας, η πιο σημαντική.

Σε ευχαριστώ…

ΥΓ: Στη φωτογραφία εικονίζονται ο Bruce Lee με τον Kareem Abdul Jabbar, σε σκηνή από την ταινία Game of Death.

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Είμαι Δημοσιογράφος. Εκτός από το tempo.gr, αρθρογραφώ σε πολλά περιοδικά και blogs, όπως είναι ο Κλόουν, το e-Psychology και ο Λόγιος Ερμής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.