Η κρίση έπληξε και την ερωτική βιομηχανία

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

sex_toys_293845b.jpgΟι πωλήσεις στη γαλλική ερωτική βιομηχανία έπεσαν κατακόρυφα καθώς η διεθνής οικονομική κρίση έχει αναγκάσει τους καταναλωτές να περιορίσουν τις αγορές σεξουαλικών βοηθημάτων, λαδιών για μασάζ και άλλων προϊόντων... τόνωσης της ερωτικής τους ζωής, σύμφωνα με ειδικούς της αγοράς.

Στην "Μεγάλη Πόλη του Ερωτα", μια ερωτική έκθεση που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή (13/3) κοντά στο Παρίσι και αυτοχαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο του είδους στον κόσμο, η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, αλλά οι ιδιοκτήτες των περιπτέρων δήλωσαν ότι οι πελάτες δεν ξόδεψαν τα ίδια ποσά με τα προηγούμενα χρόνια.

"Μας έχει πλήξει η οικονομική κρίση. Δεν είμαστε στην αυτοκινητοβιομηχανία βέβαια ώστε να έχουμε δει μείωση στις πωλήσεις της τάξης του 50%, αλλά η οικονομική κρίση μας έχει πλήξει", δήλωσε ο διοργανωτής της έκθεσης, Ερικ Χόνινκ.

"Είχαμε μείωση στην προσέλευση κατά 30% σε σχέση με την περασμένη χρονιά", είπε ο Μπερνάρ Μονταγκί, ο οποίος έχει περίπτερο με σεξουαλικά βοηθήματα και προσθέτει: "Φυσικά υπάρχει αντίκτυπος στη δουλειά μας. Παλαιότερα, όταν ερχόταν ένας πελάτης και του παρουσιάζαμε τα προϊόντα, πάντα καταφέρναμε να του πουλήσουμε δύο με τρία. Τώρα, φεύγουν αγοράζοντας ένα μόνο. Αισθανόμαστε τον αντίκτυπο (της κρίσης)".

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.