Στο Λονδίνο θα βρεις το χειρότερο φαγητό…

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

londonbus_838485b.jpgΤο Λονδίνο έχει το χειρότερο φαγητό, το Παρίσι είναι το πιο υπερτιμημένο και οι Βρυξέλλες η πιο βαρετή πόλη στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα περίπου 2.400 ατόμων με θέμα τη γνώμη τους για τις ευρωπαϊκές πόλεις, από την διαδικτυακή εταιρία TripAdvisor.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η βρετανική πρωτεύουσα ψηφίστηκε ως η πιο βρώμικη στην Ευρώπη, ο τόπος που συναντά κανείς τους πιο κακοντυμένους ανθρώπους και η πιο ακριβή πόλη στην Ευρώπη.

Οι επιδόσεις της γαλλικής πρωτεύουσας δεν ήταν πολύ καλύτερες αφού ψηφίστηκε ως η λιγότερη φιλική πόλη και ως η δεύτερη ακριβότερη.

Παρ’ όλα αυτά, το Παρίσι ψηφίστηκε ως η πόλη με την καλύτερη κουζίνα και τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους, ενώ το Λονδίνο ως η πόλη με την καλύτερη νυχτερινή ζωή, τα καλύτερα δημόσια πάρκα και τα περισσότερα αξιοθέατα που μπορείς να απολαύσεις δωρεάν.

Η Βενετία ξεπέρασε το Παρίσι και τη Ρώμη στην κατηγορία του πιο ρομαντικού προορισμού στην Ευρώπη, αλλά ψηφίστηκε όμως και ως η τρίτη ακριβότερη- μετά το Παρίσι και το Λονδίνο.

Η Κοπεγχάγη αναδείχτηκε η πιο καθαρή πόλη της Ευρώπης και το Δουβλίνο η πόλη με τους πιο φιλικούς κατοίκους.

Τα καλύτερα παζάρια γίνονται στην Πράγα, την καλύτερη αρχιτεκτονική συναντάς στη Βαρκελώνη και τη χειρότερη στη Βαρσοβία.

Όσο για τις δύο πιο βαρετές πόλεις στην Ευρώπη, πρώτες ψηφίστηκαν οι Βρυξέλλες και ακολουθεί, σε απόσταση αναπνοής, η Ζυρίχη.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.