Κίνδυνος χρεωκοπίας για τον οίκο μόδας «Λακρουά»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

lacroix_735667b.jpgΟ γαλλικός οίκος μόδας Κριστιάν Λακρουά, ένας από τους σημαντικότερους του χώρου, κινδυνεύει με χρεωκοπία, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Φιγκαρό".

Η διοίκηση του οίκου ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ότι οι δουλειές δεν πάνε καλά και ότι ο οίκος μόδας δεν μπορεί πλέον να εξοφλήσει τα χρέη του, έγραψε η "Φιγκαρό".

Δικαστήριο πρόκειται την επόμενη εβδομάδα να αποφασίσει αν η εταιρία θα κηρύξει πτώχευση και θα προχωρήσει σε ρευστοποίηση, ώστε να αποπληρώσει τα χρέη της. Ωστόσο, οι μέτοχοι έχουν δηλώσει ότι θέλουν να επιβιώσει ο οίκος μόδας και θα παρουσιάσουν ένα σχέδιο διάσωσης στο δικαστήριο.

Όπως πολλές επιχειρήσεις πολυτελών ειδών, ο Λακρουά έχει υποστεί βαρύ πλήγμα από την ύφεση. Και την περασμένη χρονιά η εικόνα ήταν ακόμη πιο ζοφερή: οι πωλήσεις της γυναικείας συλλογής καλοκαιρινών ενδυμάτων μειώθηκαν κατά 35%.

Ο ίδιος, πάντως, ο σχεδιαστής μόδας, ο 58χρονος Λακρουά, ο οποίος σχεδίασε το νυφικό της τραγουδίστριας Κριστίνα Αγκιλέρα, είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο να συνεχίσει να εργάζεται για την οίκο που φέρει το όνομά του μέχρι τον επόμενο χρόνο.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.