Κρεμάστηκε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Καραντάιν

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

carradine_234667b.jpgΑπαγχονισμένος στο δωμάτιο του σε ξενοδοχείο της Μπανγκόκ -όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Stretch»- βρέθηκε χθες (5/6) ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Καραντάιν, ο οποίος έγινε γνωστός όταν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '70, «Κουνγκ Φου».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες , ο 73χρονος ηθοποιός αυτοκτόνησε,  ωστόσο πέπλο μυστηρίου καλύπτει μέχρι στιγμής την υπόθεση. Οι έρευνες της αστυνομίας αποκαλύπτουν πως η αυτοκτονία έγινε κάτω από «ύποπτες» συνθήκες, με τον μάνατζέρ του να μην μπορεί να το πιστέψει. «Μπορώ να σας πω 100% ότι ποτέ δεν είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.

Η καμαριέρα του ξενοδοχείου ήταν εκείνη που ανακάλυψε τον  ηθοποιό μέσα στο δωμάτιο του νεκρό. Σύμφωνα με περιγραφές της, ήταν κρεμασμένος και ημίγυμνος μέσα στην ντουλάπα. Όπως κατέδειξαν οι έρευνες της αστυνομίες, είχε κρεμαστεί χρησιμοποιώντας σκοινί, το οποίο πήρε από τις κουρτίνες του δωματίου.

Ο Ντέιβιντ Καραντάιν είχε γεννηθεί το 1936 στο Χόλιγουντ και ήταν γιος του επίσης διάσημου ηθοποιού Τζον Καραντάιν, ενώ το πραγματικό όνομα ήταν Τζον Άρθουρ Καραντάιν.

Τελευταίος του μεγάλος ρόλος ήταν αυτός του Μπιλ, στην ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, «Kill Bill», όπου συμπρωταγωνίστησε με την Ούμα Θέρμαν.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.