Σχεδόν «άκαπνος» δήλωσε ο Ομπάμα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

obama_1293445b.jpgΟ Μπαράκ Ομπάμα απάντησε ευθέως στην ερώτηση που πολλοί θα ήθελαν αλλά λίγοι θα του υπέβαλαν από τότε που "μετακόμισε" στο Λευκό Οίκο: καπνίζει ακόμη, αλλά σπανίως.

Το θέμα ταμπού, το οποίο τόσο ο Ομπάμα όσο και οι σύμβουλοί του αποφεύγουν συστηματικά να συζητούν από τον Ιανουάριο, επανήλθε στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, καθώς ο αμερικανός πρόεδρος υπέγραψε νόμο, ο οποίος επιβάλλει νέους, αυστηρούς ελέγχους στις αμερικανικές καπνοβιομηχανίες.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, χρόνια καπνιστής, ο οποίος είχε δεσμευτεί στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2008, ότι δεν θα καπνίσει ποτέ στον Λευκό Οίκο, είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι "κατά 95% απαλλαγμένος" από τον εθισμό του.

"Ως πρώην καπνιστής διαρκώς παλεύω με αυτό (τον εθισμό). Αν έχω ξανακυλήσει; Ναι. Αν καπνίζω καθημερινά; Διαρκώς; Όχι", είπε ο Ομπάμα σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν καπνίζει ποτέ μπροστά στην οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της 8χρονης Σάσα και της 10χρονης Μάλια.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.