Άγαλμα για τον Μάικλ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

jackson_7345b.jpgΈνα γιγάντιο άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος απεβίωσε στις 25 Ιουνίου, στήθηκε κοντά στην πόλη της Ζυρίχης, καθώς το σαββατοκύριακο έχει διοργανωθεί τελετή προς τιμήν του βασιλιά της ποπ.

Χτισμένο πάνω στο γρασίδι και στην μέση του χωριού του Ρέγκενσντορφ, το οποίο βρίσκεται βορειοδυτικά της Ζυρίχης, το γκρι άγαλμα του Τζάκσον έχει ύψος 12 μέτρων και βάρος τεσσάρων τόνων, ενώ γύρω από την μέση του φοράει μία εκθαμβωτική χρυσή ζώνη.

«Υπάρχουν μόνο 19 αντίγραφα σε ολόκληρο τον κόσμο, δύο εκ των οποίων βρίσκονται στην Ευρώπη», δήλωσε αναφερόμενος στο άγαλμα του διάσημου τραγουδιστή ο υπεύθυνος διοργάνωσης της τελετής Αντρέας Γκράσμαν.

«Θα διοργανώσουμε κατά την διάρκεια όλου του σαββατοκύριακου μία μεγάλη εκδήλωση για να γιορτάσουμε τον τραγουδιστή», συμπλήρωσε ο κ. Γράσμαν.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην εκδήλωση που αναμένεται να παρευρεθούν δεκάδες χιλιάδες φαν, θα πωλούνται τριαντάφυλλα και κεριά, ενώ θα υπάρχει ακόμη και βιβλίο συλλυπητηρίων.

«Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και φυσικά θα ακούγεται η μουσική του Μάικλ Τζάκσον», τόνισε ο κ. Γκράσμαν, ο οποίος περίγραψε τον εαυτό του ως ένα μεγάλο φαν του βασιλιά της ποπ.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.