Η 79χρονη μητέρα του Μάικλ Τζάκσον παίρνει την κηδεμονία των παιδιών του

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.33 (6 Ψήφοι)

jackson_kids_845566bΗ Κάθριν Τζάκσον, η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον, εξασφάλισε την επιμέλεια των τριών παιδιών του τραγουδιστή, μετά από συμφωνία με την Ντέμπι Ρόου, τη μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, τα παιδιά του «βασιλιά της ποπ» θα ζήσουν με τη γιαγιά τους, Κάθριν, 79 ετών. Η Ρόου, η μητέρα του Πρινς Μάικλ, 12 ετών, και της 11χρονης Πάρις, θα έχει δικαίωμα να τα επισκέπτεται. Το μικρότερο παιδί, ο Πρινς Μάικλ Β΄ή «Μπλάνκετ», 7 ετών, γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

Η Ντέμπι Ρόου, που μετά το θάνατο του Τζάκσον είχε ανακοινώσει ότι θα διεκδικούσε τα παιδιά, δεν θα λάβει επιπλέον χρήματα, πέραν αυτών που πήρε όταν έκλεισε τη συμφωνία με τον τραγουδιστή και αποποιήθηκε τα γονεϊκά δικαιώματά της. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι το ποσό που είχε λάβει έφτανε τα 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η μητέρα και η πρώην σύζυγος του Τζάκσον θα βρεθούν στις 3 Αυγούστου ενώπιον δικαστή του Λος Άντζελες, ο οποίος θα πρέπει να επικυρώσει τη συμφωνία τους

UPDATE (4/8): Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες παραχώρησε χθες, οριστικά, την κηδεμονία των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον στην 79χρονη μητέρα του «βασιλιά της ποπ».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.