Τεμάχισε τη φίλη του με πριόνι όταν του αποκάλυψε ότι ήταν φορέας του AIDS

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

bloodhand_73874545bΣε οκτώ κομμάτια τεμάχισε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο ο φίλος μίας νεαρής γυναίκας στο Σαιντ Ετιέν, της κεντροανατολικής Γαλλίας, στον οποίο είχε αποκαλύψει πως είχε προσβληθεί από AIDS, ανακοινώθηκε χθες από δικαστικές πηγές.

Το κερματισμένο σώμα της γυναίκας ανακαλύφθηκε στα σκουπίδια το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από την ομολογία του 25χρονου φίλου της, ο οποίος είχε συλληφθεί νωρίτερα έπειτα μετά που εξομολογήθηκε το έγκλημά του σε κάποιον γνωστό του.

Το δράμα εκτυλίχθηκε στην κατοικία του νεαρού, στην οποία γιόρταζε τα 25α του γενέθλια με τη φίλη του, μία τοξικομανή την οποία είχε συναντήσει πριν οκτώ ημέρες.

Έπειτα από μία οργιαστική βραδιά και ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, ο νεαρός πρότεινε στην κοπέλα σεξουαλική επαφή, την οποία εκείνη αρνήθηκε, ανακοινώνοντάς του πως είναι φορέας του AIDS, τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Εκτός εαυτού, ο νεαρός φέρεται να την κτύπησε βίαια προτού τη στραγγαλίσει. Αφού μετέφερε το πτώμα στο μπάνιο, το έκοψε σε οκτώ κομμάτια με ένα πριόνι, το οποίο ωστόσο δεν έχει ευρεθεί έως τώρα.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στις έρευνες, ο νεαρός φέρεται να ομολόγησε ότι «τά 'παιξε μόλις η φίλη του του αποκάλυψε πως έχει AIDS» και πως τεμάχισε το πτώμα «για να το μεταφέρει και να το κρύψει ευκολότερα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.