Ισπανία και Γερμανία «έδειξε» ο Πάουλ το χταπόδι ως νικητές των δύο τελικών

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Πάουλ το χταπόδι

Θέλετε να παίξετε στοίχημα για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Κυριακή (11/7) ανάμεσα σε Γερμανία - Ολλανδία και δεν ξέρετε πού να ποντάρετε τα λεφτά σας; Μα, γι’ αυτό υπάρχει ο Πάουλ το χταπόδι, που και έχει αναλάβει να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη…

Αυτή τη φορά, έδειξε ότι θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο η Ισπανία και αν επαληθευτεί ξανά, τότε θα έχει πέσει μέσα σε όλες τις… προβλέψεις του φέτος, κάνοντας το φοβερό επτά στα επτά!

Μέχρι στιγμής, το χταπόδι έχει «προβλέψει» ότι η Γερμανία θα κέρδιζε την Αυστραλία, τη Γκάνα, την Αγγλία και την Αργεντινή, ότι θα έχανε από τη Σερβία, αλλά και ότι θα γνώριζε ξανά την ήττα από την Ισπανία, μένοντας εκτός μεγάλου τελικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Πάουλ έδωσε τα προγνωστικά του για παιχνίδι στο οποίο δεν θα παίξει η Γερμανία και αυτό διότι οι υπεύθυνοι του θαλάσσιου πάρκου στο Ομπερχάουζεν δέχτηκαν... αφόρητες πιέσεις από διεθνή τηλεοπτική δίκτυα, προκειμένου για να κάνει την πρόβλεψή του. Μάλιστα, πολλά ξένα κανάλια κάλυψαν σε απευθείας μετάδοση το γεγονός, που διήρκησε λιγότερο από ένα λεπτό, με τους Ισπανούς δημοσιογράφους να παραληρούν ζωντανά σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, φωνάζοντας «Espana campeona»!

Όσο για τον μικρό τελικό ανάμεσα σε Γερμανία, το συμπαθέστατο μαλάκιο είχε ευχάριστα νέα για τα «πάντσερ», προβλέποντας ότι θα κερδίσουν και θα κατακτήσουν την 3η θέση.

Για να δούμε αν θα πέσει και πάλι διάνα…


Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.