Φοιτήτριες χάρισαν ερωτικό ημερολόγιο στον Βλ. Πούτιν για τα γενέθλιά του

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Σε μια ασυνήθιστη χειρονομία προέβησαν δώδεκα φοιτήτριες δημοσιογραφίας, προκειμένου να ευχηθούν στον Βλαντιμίρ Πούτιν για τα γενέθλια του. Έχοντας σκοπό να τον ευχαριστήσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο, λοιπόν, έβγαλαν ό,τι περιττό φορούσαν και πόζαραν μόνο με τα εσώρουχά τους για ερωτικό ημερολόγιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε μια από τις φωτογραφίες συνοδεύεται και από μια «πικάντικη» ατάκα, όπως π.χ. αυτή της Λένα Γκορνοστάγεβα (Μις Μάρτιος), η οποία, φορώντας εσώρουχα από μαύρη δαντέλα, εύχεται «χρόνια πολλά» στον Ρώσο Πρωθυπουργό, συμπληρώνοντας πως «σβήσατε τις φωτιές στα δάση αλλά εγώ καίγομαι ακόμη»!

«Όλα τα κορίτσια πόζαραν δωρεάν. Η ιδέα δεν ήταν να δείξουμε μοντέλα που είναι έτοιμα να ποζάρουν για 100 δολάρια, αλλά κορίτσια που έχουν άποψη για την πολιτική», τόνισε ο 22χρονος Μαχίμ Περλίν, που σχεδίασε το ημερολόγιο.

Την ίδια στιγμή, πάντως, το πανεπιστήμιο καταδικάζει την κίνηση των κοριτσιών, τονίζοντας ότι «είναι ένα ερωτικό έργο με κακό γούστο» και πως «είναι ανέντιμο το γεγονός ότι οι φοιτήτριες χρησιμοποίησαν το όνομα του τμήματος δημοσιογραφίας».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.