Η Monopoly των Κομμουνιστών

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Η Monopoly των Κομμουνιστών

Κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουρια έκδοση του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly και απευθύνεται τόσο σε Κομμουνιστές, όσο και σε εκείνους που θέλουν να πάρουν μια «γεύση» από το κομμουνιστικό σύστημα.

Η ονομασία της νέας αυτής έκδοσης είναι «Queue» και προέρχεται από την Πολωνία, όπου το Εθνικό Ινστιτούτο Μνήμης προσπαθεί να διδάξει τους νεαρούς της χώρας για το πώς ζούσαν στην ρώσικη εποχή.

«Το παιχνίδι βοηθά τους παίκτες να καταλάβουν πώς λειτουργούσε η αγορά τα χρόνια του κομμουνισμού, αλλά και τους διδάσκει τις ουρές προτεραιότητας που ο κόσμος έχει ξεχάσει», τόνισε ο εμπνευστής του «Queue», Karol Madaj.

Ποιές όμως είναι οι διαφορές στην Κομμουνιστική Monopoly από τις άλλες εκδόσεις; Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι παίκτες δεν πρέπει να χτίζουν σπίτια και ξενοδοχεία, αλλά να προμηθεύονται μία λίστα με βασικά αγαθά, όπως ψωμί και χαρτί υγείας, που πρέπει να αγοράσουν. Παράλληλα, οι κάρτες είναι παραλλαγμένες, ενώ ο στόχος του παιχνιδιού είναι η εναρμόνιση με την πρακτική των καταστημάτων που ανήκουν στο κράτος.

Αρκετά πρωτότυπο...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Θα ήταν ενδιαφέρον να παίξω έστω και για μία φορά...

daily jokes
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.