«Γιούχα» για τον ΓΑΠ στη Λευκάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Πρωθυπουργό στη Λευκάδα, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο του νησιού για να συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς.

Μέλη του ΠΑΜΕ και αρκετοί κάτοικοι έσπευσαν στο σημείο την ώρα της άφιξης του Γιώργου Παπανδρέου και φώναξαν εναντίον του υβριστικά συνθήματα, ενώ παράλληλα τον καλούσαν να πάρει το μνημόνιο και να φύγει.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών έξω από το Δημαρχείο, προκειμένου να απωθήσουν το εξαγριωμένο πλήθος.

Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν λίγες ώρες αργότερα και ο κ. Παπανδρέου αποχώρησε χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Όλα τα λεφτά είναι οι 10-20 χειροκροτητές που καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια να καλύψουν τις αποδοκιμασίες του κόσμου της Λευκάδας. ολόκληρος πρωθυπουργός και δεν πήγε σχεδόν κανένας να τον υποδεχτεί, μόνο όσοι είχαν προμηθευτεί και ντομάτες.

Και το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι τους χειροκροτητές τους αφήνει μια χαρά η αστυνομία να είναι γύρω από τον Γιωργάκη ενώ τους άλλους τους έχουν βάλει κάτι χιλιόμετρα μακριά και τους πετάνε χημικά. Ωραία Δημοκρατία μας φτιάξανε!!!!

Dion
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.