«Βόμβα» για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ο Νταβίντ Πιζάρο;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Νταβίντ Πιζάρο

Λίγα είναι τα... ψωμιά του Νταβίντ Πιζάρο στη Ρόμα, καθώς, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Χιλιανός μέσος δεν υπολογίζεται στα πλάνα της νέας χρονιάς, ενώ, όπως αναφέρεται, ίσως συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, η «La Reppublica» γράφει ότι ο 32χρονος επέδειξε «μη επαγγελματική» συμπεριφορά τον περασμένο χειμώνα, όταν έδειξε την αντίθεσή του στις επιλογές του προπονητή του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στη «μαύρη λίστα» των ανθρώπων της ομάδας.

Παρακάτω διαβάστε το δημοσίευμα, αναλυτικά:

«Καθώς μπαίνουν τα θεμέλια για την ανακατασκευή της Ρόμα, υπάρχει ένα όνομα που δεν χωράει σε αυτή. Πρόκειται γι' αυτό του Νταβίντ Πιζάρο, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το 2013 και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει.

Ωστόσο, το όνομά του βρίσκεται στη μαύρη λίστα, κυρίως για τη συμπεριφορά του τον περασμένο χειμώνα, που εκλαμβάνεται ως έλλειψη επαγγελματισμού από τον πιθανότατα νέο αθλητικό διευθυντή Βάλτερ Σαμπατίνι.

Εκτός αυτού, η Ρόμα χτίζεται πάνω στο 4-3-3, που θα επιτρέψει στον Ντε Ρόσι να αγωνίζεται με δύο μέσους μπροστά του. Δεν υπάρχει χώρος όμως για τον Νταβίντ, που δεν φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι και το ενδιαφέρον του Σαμπατίνι για τον Μπιέλσα, τον πρώην τεχνικό της εθνικής Χιλής, με τον οποίο οι σχέσεις του είναι τεταμένες εδώ και χρόνια.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο, μεταφράζεται από τον Πιζάρο σαν μήνυμα. Και γι’ αυτόν το λόγο έχει αρχίσει να κοιτάζει γύρω-γύρω. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για να τον πάρει στην Ελλάδα και τώρα περιμένει ένα σημάδι, αφού το μοναδικό εμπόδιο είναι οι μισθοί του, που αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.