Γ. Τσακογιάννης: «Να τιμωρηθούν όλοι και όχι μόνο κάποιοι επιλεκτικά»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Άκρως ενδιαφέροντα ήταν τα όσα είπε ο Γιώργος Τσακογιάννης μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ, στην πρώτη του συνέντευξη ύστερα από τη φυλάκισή του για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο επιχειρηματίας εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι τιμωρούνται επιλεκτικά κάποιοι και όχι όλοι όσοι εμπλέκονται, ενώ επισήμανε ότι, αν αποδειχθεί με στοιχεία ότι στοιχημάτιζε, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τιμωρηθεί και ο ίδιος παραδειγματικά.

«Το ποδόσφαιρο βρωμάει χρόνια τώρα και γίνονται διάφορα. Εγώ φταίω για όλα; Σίγουρα υπάρχουν στημένα παιχνίδια, αλλά να μην τιμωρηθούν κάποιοι επιλεκτικά! Για να γίνει κάθαρση θα πρέπει όλοι να τιμωρηθούν και να μην υπάρχουν εξιλαστήρια θύματα. Αν βρεθεί κάτι και υπάρχουν στημένα παιχνίδια, να πάνε όλοι φυλακή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Κούγια, υπογραμμίζοντας ότι ουδέποτε έχει απειλήσει τα παιδιά του, παίκτες και διαιτητές, ενώ υποστήριξε ότι στην περιβόητη... κρυφή κασέτα ακούγεται διοικητικός παράγοντας της ΕΠΟ.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξή του κ. Τσακογιάννη στο παρακάτω βίντεο...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.