Δημόσια παραδοχή του Ν. Σαλαγιάννη ότι είναι υποταγμένος στην τρόικα!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Επιτέλους, βρέθηκε κι ένας Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να μας πει -έστω κι αν ζορίστηκε λίγο- την πικρή αλήθεια. Ότι, δηλαδή, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους Έλληνες πολίτες, που τον εξέλεξαν, και υπακούει μόνο σε ότι του ζητούν οι τροϊκανοί!

Ο λόγος για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Σαλαγιάννη, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας στο «ράδιο εννέα 98,9» ότι θα ψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου, που θίγει τις συλλογικές συμβάσεις, εάν αυτό αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την τρόικα!

Όσοι λοιπόν -έστω εσείς οι λίγοι- είχατε μια μικρή ελπίδα ότι υπήρχε περίπτωση καταψήφισης του άρθρου, ξεχάστε το. Διότι, πολύ απλά, αυτό που είπε ο κ. Σαλαγιάννης, δεν είναι κάτι που ισχύει μόνο για τον ίδιο, αλλά για όλους τους βουλευτές τους ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σκέφτονται και ενεργούν έτσι ακριβώς.

Ότι κι αν ακούτε περί του αντιθέτου, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι κύριοι που σας αντιπροσωπεύουν στο Κοινοβούλιο λένε «ναι» σε ό,τι κι αν τους ζητηθεί από την τρόικα και τις ξένες δυνάμεις, πολύ απλά διότι εξυπηρετούν άλλων συμφέροντα και όχι τα δικά σας. Το γεγονός αυτό έχει αποδειχθεί, άλλωστε, όλους αυτούς τους μήνες, που έχουν ψηφίσει τα πάντα και στρογγυλοκάθονται ακόμα στις καρέκλες τους, απολαμβάνοντας τους παχυλούς μισθούς και τις «βασιλικές» παροχές τους.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αντί σχολίου θα παραθέσω τους στοίχους του Αισχύλου,που τους θεωρώ επίκαιρους όσο ποτέ. Ίσως ασήμαντους για τους Μηδίσαντες, αλλά εξόχως σημαντικούς για τους ...ανθρώπους:

"Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών"

ajax1
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.