Η κωλοτούμπα του Σαμαρά και το ξεγύμνωμα της ΝΔ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Αντώνης Σαμαράς

Οι μάσκες έπεσαν και οι πραγματικές προθέσεις του Αντώνη Σαμαρά φανερώθηκαν! Το απόλυτο ξεγύμνωμα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον γεγονός, πράγμα άλλωστε που ήταν βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν.

Τελικώς, η επί διετίας υποκριτική στάση του Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υψώνει αντιμνημονιακό μπαϊράκι, διαφωνώντας δήθεν με την κυβέρνηση, αποδείχθηκε με τον πιο τρανό τρόπο τις τελευταίες αυτές ώρες ότι ήταν απλά για λαϊκή κατανάλωση.

Ασχέτως αν θα υπάρξει συναίνεση μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων και κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μαζί με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του φιλομνημονιακού μετώπου, από μόνη της η αποδοχή της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου από πλευράς ΝΔ, φανερώνει πλήρως το τι ακριβώς συμβαίνει και το θέατρο που παίζεται όλο αυτό το διάστημα στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών.

Είναι σαφές ότι ποτέ στην πραγματικότητα δεν υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία στα βασικά σημεία της πολιτικής Παπανδρέου και ας μην ξεγελιέται κανείς με τις περί του αντιθέτου ρητορείες, οι οποίες ως μοναδικό στόχο τους έχουν να συντηρούν τον δικομματισμό και να κρατούν το σύστημα ζωντανό.

Προσοχή λοιπόν! Ας ξυπνήσουν επιτέλους κι εκείνοι που εξακολουθούν να βλέπουν τον... σωτήρα στο πρόσωπο του Σαμαρά, καθώς, αν κάνουν το λάθος και τον εμπιστευθούν, είναι δεδομένο ότι θα την πατήσουν κι αυτοί όπως την πάτησαν και οι προηγούμενοι. Ας μην τρέφει κανείς αυταπάτες διότι μπορεί τα πρόσωπα να αλλάζουν, αλλά στην πραγματικότητα ο καπιταλισμός απλά φρεσκάρεται και οι πολιτικές παραμένουν ίδιες...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.