Κίμων Κουλούρης: «Τραβήξτε τα βλέφαρά μου να δείτε αν είναι βαμμένα»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Κίμων Κουλούρης

Απηυδισμένος ο Κίμων Κουλούρης λόγω των διάφορων πικρόχολων σχολίων που τον ήθελαν να βάφει τα μάτια του (!), μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει επί του… βαρυσήμαντου αυτού θέματος στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». 

«Βαρέθηκα να ακούω αυτές τις γελοιότητες ότι βάφω τα μάτια μου με ρίμελ ή με μολύβι. Τραβήξτε τα βλέφαρά μου να δείτε αν είναι βαμμένα!», μας είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ακολούθως εξήγησε: 

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια -λόγω πίεσης στα μάτια- υποβάλλομαι σε θεραπεία με συγκεκριμένο κολλύριο που προκαλεί παρενέργειες στα βλέφαρα και μαυρίζουν τη γύρω περιοχή».

Ύστερα από όλα αυτά, κάθε σχόλιο για το επίπεδο και τη νοημοσύνη των τύπων που έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση, νομίζουμε πως περιττεύει…

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

χαχα Κιμωνα λαμόγιο εισαι απίστευτος…
Αλήθεια Κιμωνάκο τωρα που ο κολητος σου ο μιζαδωρος ο Ακής δεν σε χρηματοδωτεί πως συντηρείς την βιλάρα σου στην Πεντέλη, τα ιδιωτικά σχολεία των παιδιών σου, τα ακριβά σου γούστα κ τα γκομενιλίκια σου?

Greece
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Κίμωνα ΚΟυλούρη εσύ που χαραχτήρισες κομπλεξικο τον Χρήστο τονΠαπουτσή, το ξέρεις ότι μόλις σε κάποια παρέα ακούγεται το όνομα οσυ όλοι σκάζουν στα γέλια ...?
Σε ευχαριστούμε που μας διασκεδάζεις ...
Αλήθεια λυπαμε τα καημένα τα παιδιά σου που έχουν τέτοιο γελοίο πατέρα.

ΣΤΑΘΗς ΠΑΠΟΥΤΣΗς
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Τι άλλο πρέπει να συμβεί σε αυτή την χώρα ώστε η άποψη ανεύθυνων και ανίκανων ρεμαλιών σαν τον Κουλούρη να πάψει να αποτελεί ειδηση...? Εάν σκευτείτε ποιοί μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια δεν είναι παράλλογο που έφτασε η χώρα σε αυτή την κατάντια. Αλήθεια τι μπορει να προσφερει στον ΣΥΡΙΖΑ η προσάρτηση ατόμων ανικάνων, το ελάχιστο με μειωμένες ικανότητες εάν όχι βλακών που όμως αυτοί νομίζουν ότι είναι πανέξυπνοι αλλά και εκλεκτοί... Ο εν λόγο κύριος και οι όμοιοι του είναι ο βασικός λόγος της κατάντιας μας. Όλοι αυτοί όπου σταθούν και όπου βρεθούν πρέπει να λιδωρούνται και να χλευάζοντια από όλους μας. Αν και ο εν λόγο κυριος δεν καταλαβαίνει πολλά ααπό αυτά, περπατάει στον δρόμο και τον βλέπουν και τον δείχνουν και γελάνε και αυτός λεέι κοιτα κοιτα ο κόσμος με αγαπάει. Είναι αυτό που λέμε τονφτύνουν και αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει...

Γιωργος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.