Τρία εκατομμύρια Έλληνες στα όρια της φτώχειας

3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (2 Ψήφοι)

Τρία εκατομμύρια Έλληνες στα όρια της φτώχειας…

Αντιμέτωποι με τη φτώχεια βρίσκονται 3 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Eurostat για το 2010.

Συγκεκριμένα, το 27,7% των Ελλήνων ζει στα όρια της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, ποσοστό που κατατάσσει τη χώρα μας στην έβδομη θέση μεταξύ των 27 χωρών της ΕΕ. 

Τα υψηλότερα ποσοστά φτώχειας κατέχουν η Ρουμανία και η Βουλγαρία, που φθάνουν το 41%, η Λετονία με 38%, η Λιθουανία με 33%, η Ουγγαρία με 30% και η Πολωνία με 27,8%.

Αυτά λοιπόν είναι τα αποτελέσματα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της πολιτικής που εφαρμόζεται όλο αυτό το διάστημα με σκοπό την υποτιθέμενη... σωτηρία μας. Και να φανταστείτε ότι ακόμα βρισκόμαστε μόνο στην αρχή…

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Παρ' όλα αυτά το καθεστώς χτίζει και θωρακίζει σταθερά τα δικαιώματα των κερδοσκόπων σε βάρος του λαού.Χτες το βράδυ πέρασαν τροπολογία που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης προβλέπεται πως βασική αρχή στη διαχείριση των δημοσίων οικονομικών της χώρας θα είναι η κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους.

Patroklos
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.