Η γενιά των 700 ευρώ μετατρέπεται με συνοπτικές διαδικασίες σε γενιά των 400!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Η γενιά των 700 ευρώ μετατρέπεται με συνοπτικές διαδικασίες σε γενιά των 400!

Λυπηρό αλλά αληθινό. Η καταστροφική πολιτική που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα τους τελευταίους αυτούς μήνες από τα κόμματα του δικομματισμού και το ΛΑΟΣ, μετατρέπει τη γενιά των 700 ευρώ σε γενιά των 400!

Ποιος, αλήθεια, πίστευε ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ο ελληνικός λαός και ειδικότερα οι νέοι μας θα οδηγούνταν στην «κινεζοποίηση»; Ποιος περίμενε ότι θα μιλούσαμε τόσο γρήγορα για μισθούς πείνας, που αρχίζουν να θυμίζουν τριτοκοσμικές χώρες;

Κι όμως, οι κύριοι Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς και Καρατζαφέρης, με τη στήριξη και την ανοχή φυσικά των υπολοίπων φιλομνημονιακών και μη κομμάτων, τα κατάφεραν!

Έτσι λοιπόν, όσοι αμείβονται με την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, θα χάσουν τρεις ολόκληρους μισθούς, ενώ οι απολαβές των νέων μέχρι 25 ετών θα μειωθούν κατά 32%.

Με δεδομένο ότι η ΕΓΣΣΕ βρίσκεται πλέον στον αέρα, ένας νεοπροσλαμβανόμενος που με βάση αυτή αμείβεται σήμερα με 751,39 ευρώ το μήνα, θα δει το μισθό του να μειώνεται κατά 150,28 ευρώ, φτάνοντας δηλαδή στα 586,08 ευρώ μεικτά και… 487,45 ευρώ καθαρά.

Περαστικά σε όλους μας...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.