Χουντάρα: Τα ΜΑΤ εκδίωξαν τους διαδηλωτές με βία και χημικά…

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Χουντάρα: Τα ΜΑΤ εκδίωξαν τους διαδηλωτές από το Σύνταγμα με βία και χημικά…

Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά. Χιλιάδες Έλληνες πολίτες πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας για να διαδηλώσουν εναντίον του νέου μνημονίου, των βάρβαρων μέτρων και της πολιτικής που παρά τη θέλησή τους εφαρμόζεται, ωστόσο οι γνωστοί παρακρατικοί μηχανισμοί λειτούργησαν και πάλι, προκειμένου να εκδιώξουν και να αποθαρρύνουν το πλήθος.

Γνωστό το κόλπο άλλωστε εδώ και χρόνια. Βάζουμε πενήντα-εκατό ασφαλίτες με κουκούλες να πετούν μολότοφ, τα ΜΑΤ ρίχνουν μπόλικα δακρυγόνα,  χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και αφού στείλουμε τον κόσμο σπίτι του, μετά ψηφίζουμε χαλαρά κι ωραία τα αντιλαϊκά μέτρα. Έτσι ακριβώς έγινε και πάλι, με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές που βρίσκονταν στο Σύνταγμα να υποχωρήσουν από την πλατεία και να σκορπίσουν στους γύρω δρόμους. Τα ίδια και τα ίδια, χωρίς καμιά πρωτοτυπία.

Και όλα αυτά για ποιο λόγο; Για να ψηφιστεί χωρίς πρόβλημα η καταδίκη των πολιτών και των επόμενων γενεών. Για να μετατραπεί η χώρα σε Μπαγκλαντές και να βρουν οι μελλοντικοί επενδυτές, Έλληνες και ξένοι, το φθηνό εργατικό δυναμικό που χρειάζονται. Διότι, κακά τα ψέματα, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Η δημιουργία των σύγχρονων σκλάβων που θα στελεχώσουν με χαμηλότερο δυνατό κόστος τις επιχειρήσεις των εγχώριων και ξενόφερτων αρπακτικών.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.