Γ. Κότσιρας: «Δεν μπορεί να κρυφτεί το περίπου 1 εκατομμύριο διαδηλωτών»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γ. Κότσιρας: «Δεν μπορεί να κρυφτεί το περίπου 1 εκατομμύριο διαδηλωτών»

Μήνυμα για τη μεγάλη διαδήλωση που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, ανάρτησε στο Facebook ο Γιάννης Κότσιρας. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής έγραψε: 

«Ειλικρινά εύχομαι να κάναμε λάθος όσοι πιστεύουμε πως με το καινούριο μνημόνιο θεμελιώθηκε η ταφόπλακα της Ελλάδας. Πραγματικά ελπίζω αυτή η μειοψηφία που πήρε την χθεσινή απόφαση να έχει δίκιο και η πλειοψηφία άδικο.

Έτσι κι αλλιώς σε 3 μήνες αν όχι σε λιγότερο θα χρειαστεί να παρθούν καινούρια μέτρα και να ξεκινήσει το καινούριο κυνήγι των δόσεων.

Θλίβομαι βαθιά που χθες, αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για άλλη μια φορά, οι μασκοφόροι συνεργάτες του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη, σε συνεργασία με τους υπαλλήλους των 500€ των ΜΑΤ, κατάφεραν να την διαλύσουν με μάρμαρα, φωτιές και δακρυγόνα.

Η πραγματικότητα όμως είναι πως περίπου 1 εκατομμύριο πολίτες μαζεύτηκαν να διαμαρτυρηθούν κατά του ξεπουλήματος της χώρας. Κι αυτή είναι μια αλήθεια που δεν μπορεί να κρυφτεί.

Σας αναρτώ τη φωτογραφία του τι συνέβαινε λίγο πριν αρχίσουν οι ζωντανές συνδέσεις και τα επεισόδια. Αυτό που βλέπετε έφτανε μέχρι την Ομόνοια, την Πλάκα και γενικά σε όλη την Αθήνα.

Έτσι προς δική σας ενημέρωση…».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.