Max Keiser: «Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι τραπεζίτες»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Max Keiser: «Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι τραπεζίτες»

Την άποψη πως η ελληνική κυβέρνηση είναι διορισμένη από τραπεζίτες και πως οι Έλληνες θα πρέπει να εξεγερθούν για να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία, εξέφρασε ο Max Keiser στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού «Russia Today»

«Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι τραπεζίτες. Και η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση εκπαιδεύτηκε στη Σχολή του Σικάγου, εκεί ακριβώς που εκπαιδεύτηκε και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Christine Lagarde. Πάει καιρός που οι Έλληνες στερούνται κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης. Αυτό που οφείλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να επαναστατήσουν και να αντικαταστήσουν αυτή την κυβέρνηση, ώστε να αποκτήσουν αυτοδιάθεση και να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία», τόνισε ο γνωστός οικονομικός αναλυτής, που μάλιστα, μιλώντας για την παρούσα κατάσταση, δεν δίστασε να κάνει λόγο μέχρι και για… οικονομικό ολοκαύτωμα:

«Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα. Προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.