Κ. Γαβράς: «Είμαστε από τα πρώτα θύματα του τρίτου παγκοσμίου πολέμου»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Κώστας Γαβράς

Για την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας μίλησε ο Κώστας Γαβράς στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, κάνοντας λόγο για… τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!

«Η Ελλάδα είναι από τα πρώτα θύματα ενός οικονομικού πολέμου. Αυτός είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος», τόνισε ο γνωστός σκηνοθέτης, ενώ στη συνέχεια καταδίκασε τη Γερμανία για τη στάση της απέναντι στη χώρα μας:

«Όλες οι αγριότητες των Γερμανών, η βαρβαρότητα, είναι κάτι απίθανο πώς οι Γερμανοί έφτασαν σε τέτοια άκρα. Αυτοί που πούλησαν τόσα πράγματα στην Ελλάδα, που έκαναν τόσα σκάνδαλα στη χώρα μας, πληρώνοντας τούς μεν και τους δε για να αγοράσουν τα προϊόντα τους. Αυτό το ξεχνούν τώρα. Η κ. Μέρκελ αδιαφορεί», επισήμανε.

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Γαβράς εξέφρασε την άποψη ότι η δύσκολη κατάσταση που ζούμε τους τελευταίους μήνες μπορεί τελικά να μας βγει και σε καλό: «Αυτή η τρομερή κρίση μπορεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξει ριζικά το ελληνικό κράτος. Αυτοί που δεν πλήρωναν τους φόρους, αυτοί οι υπουργοί που έπαιρναν δώρα απ' τους ξένους. Όλα αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αυτά πρέπει να αλλάξουν ουσιαστικά».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.