Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Παπούλια

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Παπούλια

Λάβαμε επιστολή από αναγνώστρια, απευθυνόμενη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τη δημοσιεύουμε αυτούσια παρακάτω.

«Κύριε Παπούλια,

Είναι τουλάχιστον προκλητικό πλέον να μιλάτε εν ονόματι του ελληνικού λαού. Αποκομμένος μαζί με μια ολιγαρχία στον γυάλινο κόσμο σας, αφού μας παραδώσατε άνευ όρων στους διεθνείς κερδοσκόπους νομίζετε ότι έχετε και το δικαίωμα να μας βγάζετε την γλώσσα και να μας κοροϊδεύετε σε μια ακόμη εθνική επέτειο μιλώντας για αγώνες αποκατάστασης της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού που «δεν αξίζει αυτής της ευρωπαϊκής συμπεριφοράς». Ποιος έδωσε στους Ευρωπαίους το δικαίωμα να μας αντιμετωπίζουν έτσι; Ποιος δήλωσε ότι κυβερνά ένα λαό διεφθαρμένο; Ποιος δεν αντέδρασε σε αυτό; 

Η αστυνομοκρατούμενη παρέλαση των παιδιών μας, οι ακροβολισμένοι σκοπευτές ΚΑΤΑ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ; Πώς ΕΣΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ μπορούμε να γιορτάσουμε μαζί την θυσία των προγόνων μας? ΔΕΝ είμαστε μια γροθιά σε αυτό τον αγώνα!

Καταφέρατε εσείς που εκλεχτήκατε για να προασπίσετε τα συμφέροντα του λαού  να τον καταδικάσετε σε δεκαετίες δυστυχίας και φτώχειας. Δεν υπάρχει σύμπνοια και ομόνοια με σας, γιατί ΕΣΕΙΣ (Ο ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ) ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ! Πολιτικά και κοινωνικά είσαστε ότι χειρότερο έχει αναδείξει η ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Την μάχη του λαού δεν μπορείτε να την φανταστείτε, την δυστυχία του επίσης, την απογοήτευσή του επίσης, την πίκρα του για την ατιμωρησία επίσης, την οργή του επίσης, την αγωνία του για το αύριο επίσης (και πώς θα μπορούσατε άλλωστε αφού εσείς έχετε εξασφαλίσει το αύριο και το μεθαύριο των παιδιών σας). Δεν είμαστε όλοι Έλληνες, γιατί πολύ απλά ΕΣΕΙΣ είσαστε ΕΦΙΑΛΤΕΣ και σαν τέτοιους θα σας καταγράψει η Ιστορία. Ξυπόλυτους Έλληνες στον Παγκόσμιο χάρτη του 21ου αιώνα μας κατάντησε η παρέα σας. Το πώς θα σταθούμε στα πόδια μας θα το αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ, οπωσδήποτε ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ που αποδειχθήκατε ανάξιοι των αξιωμάτων που σας εμπιστευθήκαμε. Τον αγώνα τον δικό μας δεν σας επιτρέπουμε να τον καπηλευθείτε για μια ακόμη φορά! Δεν θα συνεχίσουμε να πεθαίνουμε για να δοξαζόσαστε οι γιαλαντζί δημοκράτες που μάθατε τόσα χρόνια να θησαυρίζετε ασελγώντας στις ζωές μας.

Τα γιαούρτια μπορούν να είναι και φραστικά και από αυτά δεν μπορείτε να ξεφύγετε! Η απαξίωσή σας είναι τόση που δεν σας σώζουν οι διμοιρίες των ΜΑΤ που κρατούν μακριά τον εξαγριωμένο κόσμο! Να είστε σίγουρος ότι από κάθε μικρή ή μεγάλη παρέα Ελλήνων, φιλήσυχων, ακομμάτιστων, πολιτισμένων, οικογενειαρχών, ανθρώπων του μόχθου, της σκληρής εργασίας, του επιστημονικού κόσμου (που τα κομματόσκυλά σας απαξίωσαν) ΤΑ ΝΟΕΡΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ!

Σήμερα 25η Μαρτίου 2012 τα παιδιά της Ελλάδας σας έκαναν την τιμή να παρελάσουν μπροστά σας ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ αλλά για τους γονείς τους που φτύνουν αίμα για να τα μεγαλώσουν και για τους προγόνους που θυσιάστηκαν για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! Το κουστούμι σας μπορεί να μην λερώθηκε από γιαούρτια και τα αυτιά σας να μην ενοχλήθηκαν (πολύ) από τις φωνές του λαού που στενάζει, η φιγούρα σας (μαζί με των υπολοίπων) όμως είναι τόσο βρωμισμένη στα μάτια όλων μας που ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ (όπως λένε στο χωριό μου).

Ελπίζοντας ότι στην επόμενη Εθνική Επέτειο θα εκπροσωπούμαστε από ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που θα δικαιούνται να κυκλοφορούν άφοβα ανάμεσα στον κόσμο με αξιοπρέπεια, αλληλοεκτίμηση και αίσθηση πραγματικής Δημοκρατίας. 

Ντίνα Στυλιανού
Ελληνίδα, μάνα, κόρη, επιστήμονας, εξαπατημένη πολίτης, εξοργισμένη, εξεγερμένη!».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Έχω την αίσθηση πως η πάρα πάνω εικόνα λέει την αλήθεια. Τους θεσμούς πρεπει να τους κλειδώνουμε σε χρυσά κλουβιά.
Έτσι κι' αλλιώς ...άχρηστοι είναι!

Patroklos
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.