Βασίλης Λέκκας: «Δεν μπορεί να παριστάνουν τα θύματα αυτοί που έφαγαν τα χρήματα του ελληνικού λαού»

4.8 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.80 (5 Ψήφοι)

Βασίλης Λέκκας

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες και την υποκριτική στάση των κυβερνώντων, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Λέκκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Δήμητρα Σμυρνή για την εφημερίδα «Επίκαιρα» της Κεντρικής Μακεδονίας».

«Όταν ένας άνθρωπος φτάσει στο σημείο να ζει με 400 ευρώ, από κει ξεκινά για μένα το πρόβλημα. Δεν μπορεί, ενώ έχουνε φάει τα χρήματα του ελληνικού λαού, μπροστά στα μάτια μας, τόσο κυνικά, να παριστάνουν τα θύματα αυτοί, που έχουν οδηγήσει τον κόσμο σ’ αυτήν την κατάσταση. Δεν μπορούν, ενώ τους ψήφιζε ο κόσμος τόσες δεκαετίες, σήμερα να…  τετραγωνίζουν τον κύκλο και να μου λένε ότι το σχέδιό τους είναι σχέδιο σωτηρίας, που θα οδηγήσει σε καλύτερες μέρες. Πώς θα γίνει αυτό; Χάνοντας ο κόσμος τη δουλειά του, τα σπίτια του; Διαλύοντας τον οικογενειακό ιστό, διαλύοντας την παιδεία κι ό,τι έχει σχέση με τις σπουδές των νέων  και το μέλλον τους; Στέλνοντας μετανάστες τα παιδιά μας στην Αυστραλία ή όπου αλλού;», λέει ο γνωστός τραγουδιστής και συνεχίζει:

«Ξαναζούμε εποχές φοβερής κοινωνικής αναστάτωσης. Μας οδηγούν σ’ έναν εμφύλιο αυτήν τη στιγμή. Εκεί θα μας οδηγήσει η ανεργία και η ανέχεια. Σήμερα ο άστεγος είναι της διπλανής πόρτας, δεν είναι της γειτονιάς ή της κάποιας εξαθλιωμένης παραγκούπολης. Σήμερα ο διπλανός μου είναι υποψήφιος άστεγος, όπως κι εγώ. Είναι αυτός, που τον βλέπουμε στο κέντρο της Αθήνας να φορά καθημερινά ρούχα αλλά να μην έχει σπίτι, να γυρίσει το βράδυ. Όλα αυτά τα χρέη στις τράπεζες, ρυθμίσεις που επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, η διακυβέρνηση αυτού του κράτους, που δεν έχει βάλει φυλακή κανέναν από όσους ρήμαξαν την Ελλάδα, μάς οδηγούν σε τραγικά αδιέξοδα». 

Τέλος, όσον αφορά τις εκλογές, ο Βασίλης Λέκκας επισημαίνει: «Η κατάσταση είναι δραματική. Μας κοροϊδεύουν. Προσπαθούν να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου με την εξαγγελία εκλογών,  χωρίς να ανακοινώνουν καν την ημερομηνία τους. Οι δημοσιογράφοι παίζουν το παιχνίδι της εξουσίας, δίνοντας πιθανές ημερομηνίες και καμιά επίσημη θέση από την κυβέρνηση. Όσο κυλάει αυτό το χρονικό διάστημα, η μόνη τους έγνοια είναι να εισπράττουν, να φεύγουν τα χρήματα έξω, να τα βρίσκουν με τους δανειστές τους κι ο κόσμος εδώ να ζει με το σταγονόμετρο».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.