Ο Μπογιόπουλος για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Νίκος Μπογιόπουλος

Ως παραμύθι χαρακτήρισε ο Νίκος Μπογιόπουλος τις προτάσεις ενότητας και συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ, με δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ». Μάλιστα, όπως επισήμανε, τα δύο κόμματα της Αριστεράς δεν συγκλίνουν σε κανένα σημείο των προγραμμάτων τους

«Όπως γνωρίζετε, το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτόν τον καιρό απευθύνει υποτιθέμενες προτάσεις ενότητας και συνεργασίας. Κάποιος ο οποίος προτείνει ενότητα και συνεργασία, γνωρίζοντας πως ο άλλος στον οποίο απευθύνεται έχει πρόγραμμα, πάει να πει ότι συγκλίνει με το πρόγραμμά του. Μπορεί τελικά να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ μία θέση του προγράμματος του ΚΚΕ με την οποία συμφωνεί;», είπε με νόημα ο γνωστός δημοσιογράφος, ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Γίνεται μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια να διαχωριστεί το πολιτικό σύστημα στους μνημονιακούς και τους αντιμνημονιακούς. Όμως, όσοι είναι ενάντια στα μνημόνια, είναι ενάντια σε όλη την τρόικα; Γιατί εγώ ξέρω ότι τα 2/3 της τρόικας είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Άρα, όλο αυτό το παραμύθι που εδράζεται;».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.