Στον εισαγγελέα με χειροπέδες ο Λιάτσος

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Στον εισαγγελέα με χειροπέδες ο Λιάτσος

Στη σύλληψη του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας «Παρασκευή και 13», Αιμίλιου Λιάτσου, προχώρησε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής (27/4) η Αστυνομία, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη

Ο κ. Λιάτσος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με χειροπέδες εξαιτίας παραβίασης δικαστικής απόφασης, η οποία απαγόρευε στην εφημερίδα του να αναφέρει το όνομα της συζύγου του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Η παραβίαση αφορά νέο δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία, παρά την απαγόρευση, αναφέρεται και πάλι στο όνομα της κ. Τζούλη. 

«Δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται η σύλληψη. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που γίνεται σύλληψη εκδότη για δημοσίευμα. Πρόκειται για βαρύτατο πλήγμα στη Δημοκρατία», τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Το δημοσίευμα

Στο τελευταίο της φύλλο, η «Παρασκευή και 13» φιλοξενεί συνέντευξη του χουντικού προπαγανδιστή Γιώργου Γεωργαλά, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επισημαίνει: «Με επισκέφθηκε στις 26 Μαϊου το 2011 φέρνοντας ένα εικόνισμα του Αγίου Νικολάου που είχε τυπώσει το υφυπουργείο Αιγαίου και μια τούρτα. Εκεί συμφωνήσαμε να του δώσω μία μελέτη που είχα κάνει για την κρίση και τον τρόπο αντιμετώπισής της για να τη χρησιμοποιήσει κατά βούληση. Να τη βγάλει βιβλίο με το όνομά του ή όπως αλλιώς νομίζει αυτός».

Το απόσπασμα που εμπλέκει τη σύζυγο του Καμμένου και το οποίο προκάλεσε τη σύλληψη του κ. Λιάτσου, αναφέρει: «Την επόμενη μέρα στις 8 Απριλίου μου τηλεφώνησε ο κύριος Καμμένος αργά την νύχτα και μου έδωσε την δεύτερη γυναίκα του την Ελένη, με σκοπό να την πείσω να τον αφήσει να ασχοληθεί με την πολιτική. Η σύζυγός του είχε αντιρρήσεις. Εγώ είχα πείσει και την οικογένειά του να τον αφήσουν να ασχοληθεί με την πολιτική. Πράγματι μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο. Την άλλη μέρα στις 10 Ιουνίου με πήρε τηλέφωνο ο Καμμένος να με ευχαριστήσει διότι πείστηκε η Ελένη και έπαψε να έχει αντιρρήσεις. Από εκεί και πέρα εξαφανίστηκε, δεν έστειλε άλλα χρήματα, δεν απαντούσε...».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.