Σοκ στην Πάτρα: Άνδρας ανακάλυψε ότι η αδελφή του ήταν πόρνη!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Σοκ στην Πάτρα: Άνδρας ανακάλυψε ότι η αδελφή του ήταν πόρνη!

Χαμός για άλλη μια φορά στην Πάτρα! Αφρικανός γύρισε στο σπίτι νωρίτερα και έπιασε την αδελφή του εν ώρα… εργασίας με ηλικιωμένο πελάτη!

Ο τελευταίος λίγο έλειψε να φάει το ξύλο της αρκούδας σε κοινή θέα, αφού ο «φουσκωτός» άνδρας, που δεν γνώριζε την παράνομη επαγγελματική δραστηριότητα της αδερφής του, εξαγριώθηκε μόλις αντιλήφθηκε τι ακριβώς συμβαίνει και τον τραβολογούσε, μαζί με την εκδιδόμενη, έξω από τη μονοκατοικία όπου διέμεναν.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην περιοχή της πλατείας Πυροσβεστείου και είναι πραγματικά απερίγραπτο! Ο έγχρωμος άνδρας ωρυόταν και κινούταν απειλητικά προς τον ηλικιωμένο, ενώ την ίδια στιγμή ο τελευταίος, μισόγυμνος, προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από την πόρτα για να μην τον δουν οι γείτονες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα απασχολούταν ως μπέιμπι σίτερ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν έβρισκε εργασία, πράγμα που την ανάγκασε συνευρίσκεται με αγνώστους, προκειμένου να βγάλει χρήματα. Έτσι λοιπόν, όταν ο αδελφός της έφευγε για δουλειά, εκείνη συνήθιζε να βγαίνει στην πλατεία ή στους γύρω δρόμους και να «ψαρεύει» πελάτες για σεξ.

Το πιο αστείο, πάντως, της όλης υπόθεσης ήταν πως τελικά η νεαρή κατάφερε όχι μόνο να πείσει τον αδελφό της να μη χτυπήσει τον πελάτη της, αλλά να την περιμένει περιμένει σε καφετέρια έως ότου ο ηλικιωμένος… ολοκληρώσει (!), ώστε να επιστρέψει επιτέλους στο σπίτι του. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.