Κέβιν Μιραλάς: «Θα ήθελα να πάρω μεταγραφή, αλλά δεν θα το πιέσω»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Κέβιν Μιραλάς

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε ο Κέβιν Μιραλάς με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του. 

«Υπάρχει ρήτρα 8 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό μου. Θα ήθελα να πάρω μεταγραφή, αλλά δεν θα το πιέσω. Ο Ολυμπιακός μού έδωσε μία ευκαιρία όταν περνούσα δύσκολες στιγμές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο Βέλγος επιθετικός, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», σέβεται το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους» και σκοπεύει να το τιμήσει.

«Υπάρχει αρκετή φημολογία για μένα η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν κάνει καλό. Όταν ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική θα ξεκουραστώ και μετά θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό για να αρχίσω προετοιμασία εν όψει της νέας χρονιάς. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο σέβομαι απόλυτα και τιμώ», είπε αρχικά ο 24χρονος παίκτης και συνέχισε:

«Υπάρχει αρκετή φημολογία για μένα η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν κάνει καλό. Δεν έχω καμία πρόταση και δεν είπα πουθενά ότι έχω πρόταση από κάποια ομάδα. Αυτό που προέχει είναι η ηρεμία και όχι η συνέχιση αυτής της φημολογίας. Περιμένω και εγώ, όπως όλοι να υπάρξει συνεργασία με νέο προπονητή, με τον οποίο θα δουλέψουμε στην προετοιμασία σκληρά αλλά και με ηρεμία για να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.