Οι 9 κανόνες που πρέπει να ακολουθεί ο… καλός Χρυσαυγίτης

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Χρυσή Αυγή

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ύστερα από τις τελευταίες συλλήψεις! Αυτή τη φορά μάθαμε ότι τα μέλη της ακολουθούν υποχρεωτικά μια λίστα με 9 αυστηρούς κανόνες, που αφορούν τη συμπεριφορά και ενδυμασία τους, προκειμένου να διαφυλαχθεί «το μιλιταριστικό πνεύμα» της οργάνωσης. Η «Εκπαιδευτική Τάξη Πρωτεσίλαος» με τις εν λόγω οδηγίες, που έχει εκδώσει η ηγεσία του ακροδεξιού κόμματος, ακολουθεί ολόκληρη παρακάτω…

«Συναγωνιστή,

Ξεκινώντας από σήμερα ουσιαστικά την πρέπουσα δραστηριοποίηση των μελών - ομάδων ούτως ώστε να τεκμηριώσουμε τον τίτλο και την ιδιότητά μας ως εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες, σου θυμίζουμε τα εξής:

- Την απαραίτητη πίστη στο καθήκον και τον φανατισμό για τα ιδανικά σου.

- Την προϋποτιθέμενη τήρηση της πειθαρχίας με αξιώσεις αυτοελέγχου, σεβασμού και προσωπικής συνειδήσεως.

- Την απαραίτητη όσο και ενσυνείδητη υπακοή προς τις γραμμές της κίνησης, ταυτόχρονα με την προσήλωση στην ιεραρχική δομή της.

- Τη συνέπειά σου ως προς τις καθορισμένες ή έκτακτες συναντήσεις. Την πλήρη επιτέλεση των υπευθυνοτήτων σου.

- Τη διατήρηση όσο και την καλλιέργεια πνεύματος ομόνοιας, φιλίας, συμπαράστασης και συντροφικότητας. Αποφεύγοντας αντίθετες καταστάσεις που θα οδηγήσουν στη ρήξη του στρατιωτικού μας συνόλου και στη βέβαιη ποινή σου.

- Την αναγκαία διαχρονική σου αντίληψη για τη στρατιωτική δομή μας και την τήρηση του μιλιταριστικού πνεύματος σε κάθε μορφή επαφών των ομάδων.

- Την ολοένα και αυξανόμενη εκ μέρους σου προσπάθεια να ξεπεράσεις στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας τους υπολοίπους, εδραιώνοντας κλίμα τιμής, συναγωνισμού, αξιών και βελτίωσης του γενικού επιπέδου βιοσωματικής, ψυχικής και πνευματικής κατάστασης.

- Την ανάλογη με τον σκοπό εξωτερική σου εμφάνιση. Εμφάνιση εξόδου: στολή ολομέλειας. Εμφάνιση επιχειρήσεων: Μαύρα άρβυλα, φόρμα εκστρατείας, χακί, μαύρη μπλούζα, ζώνη Α-Τ-, σάκος, sleeping bag, εσωτερικός ρουχισμός. Ακόμη πιθανώς επιπρόσθετο υλικό για συγκεκριμένες εξορμήσεις - εκπαιδεύσεις: παγούρι, μαχαίρι, στρατιωτικό μπουφάν.

- Τη διαφύλαξη των θεμάτων και μυστικών της ομάδας ως τα πιο απαραβίαστα ιδανικά σου, προβάλλοντας ακόμα και την ίδια σου τη ζωή αντίτιμο της θυσίας.

Συναγωνιστή!

Αποδέξου το ρόλο σου ως πολιτικός στρατιώτης, ευθυγράμμισε τη ζωή σου με τη συνεχή πάλη και τον αγώνα, τίμησε τον Αρχηγό σου, απόκτησε τη φιλοδοξία να φτάσεις σε σθένος και μαχητική οργάνωση τους ηρωικούς νεκρούς του Εθνικοσοσιαλισμού».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.