Θεόδωρος Πάγκαλος: «Δεν θα ψήφιζα τον Τσοχατζόπουλο ούτε για θυρωρό...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Θεόδωρος Πάγκαλος

Πλήρη άγνοια δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του για το «πάρτι» των εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Άμυνας, ενώ, μιλώντας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, επισήμανε ότι δεν θα τον ψήφιζε ούτε για θυρωρό των γραφείων του ΠΑΣΟΚ!

«Είναι προφανές ότι αν είχα αντιληφθεί ότι υπήρχαν τα θέματα που ανέδειξε η δικαστική έρευνα, αντιλαμβάνεστε ότι θα είχα ένα θέμα να τα βάλω και θα έμπαινε και ένα ζήτημα παραμονής μου στο κυβερνών κόμμα και στην κυβερνώσα πλειοψηφία. Δεν είχα αποδείξεις ότι κάτι γινόταν.

Θα σας πω κάτι. Τον Ακη Τσοχατζόπουλο δεν τον είχα υποστηρίξει σε τίποτα. Ούτε για θυρωρό των γραφείων του ΠΑΣΟΚ δεν θα τον ψήφιζα, για μια σειρά από λόγους, που δεν ήταν πάντοτε λόγοι νομιμότητας. Ουδέποτε τον έχω υποστηρίξει», είπε, μεταξύ άλλων, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM» ο κ. Πάγκαλος.

«Φιλιππίδης, Κοντομηνάς και Γριβέας κυβερνούσαν τη χώρα»

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ότι οι Άγγελος Φιλιππίδης, Δημήτρης Κοντομηνάς και Κυριάκος Γριβέας ασκούσαν εξουσία επί Νέας Δημοκρατίας. «Ήταν μια παρέα και ήταν η πεμπτουσία της εξουσίας. Αυτοί κυβερνούσαν την χώρα», τόνισε.

Ειδικά, μάλιστα, για τον πρώην διοικητή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ανέφερε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ, όταν γνώρισα τον κ. Φιλιππίδη, επειδή ήταν ένας νέος άνθρωπος από αυτούς που φαίνονται νεότεροι και ωραίος στην εμφάνιση, ότι μου έκανε εντύπωση η επάρκεια και η αναίδειά του, ο τρόπος με τον οποίο κινείτο». 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.