Θα σπάσει ο ΠΑΟΚ το σερί του πρωταθλητή Ολυμπιακού;

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (15 Ψήφοι)

Θα σπάσει ο ΠΑΟΚ το σερί του πρωταθλητή Ολυμπιακού;

Μια καινούργια εποχή έχει ξεκινήσει για τον ΠΑΟΚ από την περυσινή αγωνιστική σεζόν. Κατακτώντας το Κύπελλο, φέτος έχει βάλει πλώρη και για το Πρωτάθλημα! Και ενώ τα παιχνίδια της περιόδου τρέχουν ακόμα, βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να συμπληρώνουν την κορυφαία τριάδα.

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι οι τοπ υποψήφιοι για την κατάκτηση του τίτλου και πάμε να δούμε γιατί.

Ο δικέφαλος του βορρά όχι μόνο κατέκτησε το Κύπελλο για το 2016-2017, αλλά ήταν και δεύτερος στη βαθμολογία για το πρωτάθλημα, πίσω  από το νικητή Ολυμπιακό. Για τη φετινή χρονιά επένδυσε σε σημαντικές μεταγραφές, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όπως οι Μαουρίσιο, Βιεΐρίνια και Ελ Καντουρί.  Πιο ακριβοί παίκτες, για τη σύσταση ενός ακόμα πιο δυνατού ΠΑΟΚ. Με σαφώς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχει εισέλθει ακόμα πιο δυναμικά στα ελληνικά γήπεδα έχοντας μόνο δυο ήττες σε 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Οι νίκες του δε, επί μικρότερων ομάδων, είναι θριαμβευτικές, σημειώνοντας πολλά γκολ. Έχει άλλωστε έναν από τους δύο τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού, έχουν σημειώσει τα περισσότερα τέρματα.

Ο Ολυμπιακός είναι τρίτος στην κατάταξη αυτή τη στιγμή, μετρώντας 4 ήττες -δύο με ΑΕΚ, και από μία με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Κατακτώντας το πρωτάθλημα τις τελευταίες 7 χρονιές, σίγουρα θα υπερασπιστεί τον τίτλο πάση θυσία. Στους μεταξύ τους αγώνες, η ΑΕΚ φαίνεται να τον ζορίζει περισσότερο από τον ΠΑΟΚ έως τώρα. Πιθανή τροχοπέδη για τον Ολυμπιακό φέτος είναι και η αλλαγή προπονητή στη μέση του πρωταθλήματος. Ο Όσκαρ Γκαρθία ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις βέβαια, αλλά αν η προσαρμογή του δεν πετύχει άμεσα, η πορεία της ομάδας μπορεί να δεχθεί αναταράξεις. Ο Ολυμπιακός ωστόσο, με 44 πρωταθλήματα στο ενεργητικό του, είναι μια ομάδα απόλυτα ικανή για την κορυφή και σίγουρα αποτελεί φαβορί και για το φετινό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ απέχει στη βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ κατά δύο μόλις πόντους, ενώ στις αναμετρήσεις με τις δύο μεγάλες αντιπάλους της έχει βγει νικήτρια. Οι κιτρινόμαυροι έχουν δεχθεί ήττα μόνο από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, αυξάνοντας το πρεστίζ τους με νίκες επί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που είναι φαβορί για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ένας τίτλος θα είναι σίγουρα ένα τεράστιο κατόρθωμα για την ομάδα της ΑΕΚ καθώς η τελευταία φορά που υπήρξε πρωταθλήτρια ήταν το 1994!

Ακόμα 9 αγωνιστικές μένουν για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, χωρίς play-off φέτος, και ακόμα υπάρχει περιθώριο για ανατροπή των αποτελεσμάτων. Οι τρεις ομάδες πρέπει δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα τερέν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, θα είναι μια σκληρή αναμέτρηση.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.