Ψηφιακές διαφημίσεις σε περιοδικά!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

magazines_734566bΣας είχε περάσει ποτέ απ' το μυαλό ότι ίσως μια μέρα ξεφυλλίζοντας ένα περιοδικό θα βλέπατε εκτός από τις κλασσικές έντυπες διαφημίσεις και διαφημίσεις σε... βίντεο; Μάλλον όχι. Κι όμως, όσο κι αν προκαλεί εντύπωση, οι πρώτες ψηφιακές διαφημίσεις είναι γεγονός!

Στις 18 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη το πρώτο περιοδικό που θα έχει ενσωματωμένη μια λεπτή οθόνη βίντεο στο μέγεθος ενός κινητού από την οποία θα προβάλλονται διαφημίσεις! Η διάρκεια του βίντεο θα είναι περίπου 40λεπτη και  οι πρώτες διαφημίσεις θα προβάλουν τρέιλερ των προγραμμάτων του US TV, του δικτύου CBS, αλλά και διαφημίσεις των αναψυκτικών της εταιρείας Pepsi.

Για να αποθηκευτεί το βίντεο, χρησιμοποιήθηκε παρόμοια τεχνολογία με αυτή των μελωδικών καρτών, ενώ αξιοσημείωτο είναι επίσης πως δεν υπάρχει πρόβλημα ενέργειας, αφού γίνεται χρήση επαναφορτιζόμενων μπαταριών.

Παρά την «αλμυρή» τιμή που αναμένεται να έχει ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης, το σίγουρο είναι ότι οι διαφημιστές που θα τον επιλέξουν, μόνο κερδισμένοι θα βγουν από την προώθηση των προϊόντων τους...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.