Πότε είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να αγοράσετε νέες ηλεκτρικές συσκευές

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Πότε είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να αγοράσετε νέες ηλεκτρικές συσκευές

Οι σύγχρονες συσκευές καθιστούν την καθημερινή σας ζωή πολύ ευκολότερη και με τις συνεχιζόμενες εξελίξεις στην ενεργειακή απόδοση, τα πιο πρόσφατα μοντέλα μπορεί να κοστίζουν περισσότερο αλλά βραχυπρόθεσμα σας εξοικονομούν χρήματα από την χρήση τους. Αλλά υπάρχει μια δαπάνη που δεν μπορείτε να αποφύγετε για πάντα: η αντικατάσταση. Σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, όλες οι οικιακές συσκευές πρέπει να κατευθύνονται προς το κέντρο ανακύκλωσης για να δημιουργήσουν χώρο για νέες. Σίγουρα, πριν αποφασίσετε να απαλλαγείτε από την παλιά σας συσκευή, σιγουρευτείτε ότι είναι πια τόσο παλιά, που δεν μπορεί να επισκευαστεί. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσουν εξειδικευμένοι τεχνικοί.

Αφού λοιπόν έχετε καταλήξει ότι η συσκευή σας πια δεν λειτουργεί, η αντικατάσταση είναι αναπόφευκτη. Επομένως είναι πολύ χρήσιμο για εσάς να επιλέξετε την καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε νέες συσκευές. Αν το ψυγείο ή το πλυντήριό σας χαλάσει ξαφνικά, μπορεί να βρεθείτε στο έλεος των τρεχουσών τιμών. Αλλά εάν κάνετε μια πρόβλεψη για την αντικατάσταση τους, συχνά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας συσκευές στις εκπτώσεις. Επίσης, στην εποχή του διαδικτύου, κυριαρχούν διάφορες παραδόσεις όπως η Black Friday ή η Cyber ​​Monday που έχουν επεκταθεί και στην Ελλάδα. Αυτές οι μέρες συνήθως δεν συμπίπτουν με τις εποχιακές εκπτώσεις, και έτσι δίνουν μια καλή ευκαιρία στους λιανοπωλητές να εκφορτώσουν φθηνές συσκευές του περασμένου έτους, πριν από τα νεότερα μοντέλα έρθουν στην αγορά.

Άνοιξη: Ο Καλύτερος χρόνος για να αγοράσετε ψυγείο

Βλέπετε ότι το ψυγείο σας δεν παγώνει; Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα νέο ψυγείο είναι τον Απρίλιο και τον Μάιο. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες συσκευές κουζίνας και πλυντηρίων, τα νέα μοντέλα ψυγείων είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πράγμα που σημαίνει ότι οι λιανοπωλητές θέλουν να εκφορτώσουν τα παλαιότερα μοντέλα τους σε μειωμένες τιμές κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Νέος Χρόνος, Νέες Συσκευές

Οι τιμές των ηλεκτρικών συσκευών εκτοξεύονται κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, και στη συνέχεια μειώνονται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Μέχρι τον Ιανουάριο, οι έμποροι λιανικής είναι πραγματικά απογοητευμένοι να πωλήσουν τα μοντέλα των συσκευών του περασμένου έτους. Ο Ιανουάριος μπορεί να είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε πλυντήριο πιάτων, φούρνο και πλυντήριο ρούχων.

Προβλέψτε τις ανάγκες σας

Θέλετε να επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές του έτους; Να είστε προληπτικοί αντικαθιστώντας τις συσκευές σας πριν από την εμφάνιση έκτακτης ανάγκης. Σύμφωνα με τις αναφορές των καταναλωτών, τα στεγνωτήρια και τα ψυγεία διαρκούν κατά μέσο όρο 13 χρόνια, τα πλυντήρια ρούχων για 10 χρόνια και τα πλυντήρια πιάτων διαρκούν μόνο εννέα. Ίσως να νομίζετε ότι είναι καλύτερο να αξιοποιήσετε τις παλιές συσκευές μέχρι να πεταχτούν τελείως, αλλά οι γήρανση τους επιφέρει μεγάλη κατανάλωση ενέργειας άρα και μεγάλη απώλεια χρημάτων. Γιατί λοιπόν να μην εξοικονομήσετε αυτά τα χρήματα για πολυτελείς διακοπές στη Σαντορίνη και όχι για κατανάλωση ενέργειας;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.