Downloads: Ο «Τζάμπας» ζει και βασιλεύει!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

free_43923Ψάξαμε στο internet και βρήκαμε προγράμματα που θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα σε αρκετές από τις καθημερινές σας ανάγκες, είτε είστε νέος χρήστης και όχι τόσο εξοικειωμένος, οπότε αναζητείτε την ευχρηστία, είτε πιο έμπειρος και απαιτητικός. Το πιο σημαντικό απ' όλα; Όλα όσα βρίσκονται παρακάτω είναι free και δεν θα σας στοιχίσουν ούτε ένα ευρώ!

UpdateStar 5.1

Φοβερό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να κρατάτε συνεχώς ενημερωμένο το software που έχετε εγκατεστημένο. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που θα κυκλοφορεί μια νέα έκδοση οποιουδήποτε προγράμματός σας, το UpdateStar θα σας το γνωστοποιεί, ώστε να προχωρήσετε άμεσα στην αναβάθμισή του.

Κατεβάστε το τώρα

GMail Backup 0.107

Το εν λόγω πρόγραμμα αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα backup με όλα τα email που έχετε στον λογαριασμό του GMail σας. Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ, ώστε να απαλλαγείτε από τα πολυάριθμα μηνύματα που έχουν ενδεχομένως γεμίσει το e-mail σας, ή για να έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά όταν είστε και offline.

Κατεβάστε το τώρα

aTube Catcher 1.0.300

Με το aTube Catcher θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο .flv που θα βρείτε σε sites τύπου you tube. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να τρέχει στο background και να αποθηκεύει αυτόματα τα video και .swf που βλέπετε με live streaming στο διαδίκτυο!

Κατεβάστε το τώρα

Online TV Player 4.0

Δείτε τηλεόραση μέσω διαδικτύου και ακούστε ραδιόφωνο εντελώς δωρεάν! Η ποικιλία τεράστια: Περισσότερα από  850 τηλεοπτικά κανάλια και πάνω από 1500 ραδιοφωνικοί σταθμοί βρίσκονται στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, κάνοντας απλά μερικά κλικ με το ποντίκι σας.

Κατεβάστε το τώρα

FlashGet 1.9.6.1073

Ένας από τους καλύτερους download managers, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατεβάζετε πιο γρήγορα και τμηματικά. Επίσης, αν χρησιμοποιείται rapidshare τακτικά, θα σας ξετρελάνει, καθώς παρέχει τη δυνατότητα download πολλών αρχείων για τους συνδρομητές της εν λόγω υπηρεσίας.

Κατεβάστε το τώρα

GIMP 2.6.8

Από τα ισχυρότερα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, με πολλές δυνατότητες και χωρίς το παραμικρό κόστος! Όσοι επιθυμείτε να απαλλαγείτε από το πανάκριβο Photoshop των πολλών Mb, ιδού η μεγάλη ευκαιρία...

Κατεβάστε το τώρα

OpenOffice 3.2

Εδώ έχουμε να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα, που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια και άνευ χρημάτων το δαπανηρό Office της Microsoft. Περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου (Writer), υπολογιστικό φύλλο (Calc), δημιουργό παρουσιάσεων (Ιmpress) και πρόγραμμα σχεδίασης (Draw) και αποτελεί εξαιρετική λύση για ερασιτεχνική, αλλά και επαγγελματική χρήση.

Κατεβάστε το τώρα

Dropbox for Windows 0.7.97

Αποθηκευτικό εργαλείο που σας επιτρέπει να διατηρείτε αρχεία online και να έχετε πρόσβαση σε αυτά από διάφορους υπολογιστές ή να τα μοιράζεστε και να τα συγχρονίζετε με άλλους χρήστες. Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και το μόνο που χρειάζεται τις περισσότερες φορές είναι ένα απλό drag and drop.

Κατεβάστε το τώρα

Quicksys RegDefrag 2.7

Με τη βοήθεια του εν λόγω εύχρηστου προγράμματος θα μπορέσετε να καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά το μητρώο σας, στο οποίο βρίσκονται οι ρυθμίσεις των Windows. Το Quicksys RegDefrag αναλαμβάνει να απομακρύνει τα κενά, τα κερματισμένα αρχεία και τον χαμένο χώρο στα αρχεία των «παραθύρων» σας, μέσα από ένα φιλικότατο περιβάλλον εργασίας.

Κατεβάστε το τώρα

AVG Anti-Virus 9.0.730

Πρόκειται για το δημοφιλέστερο και πιο αξιόπιστο δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Είναι ελαφρύ και άκρως αποτελεσματικό, πράγμα που σημαίνει ότι η εγκατάστασή του θα σας λύσει τα χέρια και θα ξενοιάσετε μια για πάντα από τον φόβο «μόλυνσης» του υπολογιστή σας.

Κατεβάστε το τώρα

* Όλα τα προγράμματα απευθύνονται σε χρήστες Windows, με εξαίρεση ορισμένα από αυτά (π.χ. OpenOffice) που είναι διαθέσιμα και σε Linux ή MacOSX.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.