Προσπάθησε να πουλήσει το παιδί της για… 20 ευρώ

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (1 Ψήφος)

baby_845677b.jpgΗ εισαγγελία της περιοχής Μουρμάνσκ ανακοίνωσε ότι διέταξε τη διενέργεια δικαστικής έρευνας σχετικά με μια γυναίκα που κατηγορείται ότι προσπάθησε να πουλήσει τον ηλικίας ενός έτους γιό της για 800 ρούβλια (περίπου 20 ευρώ).

"Η Αλιόνα Σεργκέγεβα, γεννημένη το 1975, πρότεινε σε μία πωλήτρια του εμπορικού κέντρου να της πουλήσει τον γιό της, γεννημένο στις 25 Μαΐου 2008, για 800 ρούβλια", αναφέρει η εισαγγελία στην ιστοσελίδα της.

"Ανήσυχη για την ασφάλεια του παιδιού, η πωλήτρια υποκρίθηκε πως δέχθηκε την προσφορά και κατέβαλε στην κ. Σεργκέγεβα 300 ρούβλια, υποσχόμενη να της καταβάλει τα υπόλοιπα αργότερα", συνεχίζει η ίδια πηγή.

"Τότε η μητέρα άφησε το παιδί στα χέρια της πωλήτριας και έφυγε. Την επομένη συνελήφθη από την αστυνομία όταν επέστρεψε για να εισπράξει το υπόλοιπο ποσό".

Οι παράνομες πωλήσεις βρεφών από τους γονείς τους, οι οποίοι ως επί το πλείστον στις περιπτώσεις αυτές αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλκοολισμού, δεν αποτελούν μεμονωμένο φαινόμενο στη Ρωσία, αλλά συνήθως τα ποσά που καταβάλλονται ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ρούβλια.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.